sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Kun mies lakat valitsi (pt. 1)

Katsoin vähän aikaa sitten PaintThosePiggies'in videon lakkauksista, jotka hän oli toteuttanut miehensä valitsemilla lakoilla viikon ajan. Nappasin idean omaan käyttööni hieman soveltaen, koska lakkaan itse kynsiäni harvemmin - miehen tuli siis valita seitsemän lakkaa joilla lakkaan seuraavaksi (rajasin valintaa sen verran että ei kiitos seitsemään vihreää lakkaa :D ) Halusin myös pienen perustelun mikä kyseisissä lakoisa viehätti? Ainoa rajoitus mieheltä aalekirjoittaneelle oli että lakoilla tulisi lakata tietyssä järjestyksessä - selvä! Let's do this!

~


1. China Glaze Let's Chalk About It = LUMIEnsimmäinen valinta kieltämättä yllätti, kyseessä kun on niin vaalea sävy. China Glazen Let's Chalk About It valikoitui sen vuoksi koska siitä tuli mieleen lumi :) LCAI on lempparini kaikista vaaleista/lähes-valkoisista sävyistäni, koska se peittää todella hyvin. Vaikkei se omista kuvistani hirveästi erotukkaan. niin LCAI on itseasiassa hyyyyvin vaalea vaaleanpunainen (swatch-kuvassa sävy erottuu paremmin)


China Glaze Let's Chalk About It, kolmas vasemmalta lukien.


China Glaze Let's Chalk About It, House of Colour, Spring 2016Vierastin ajatusta lakata kynnet kokonaan LCAI:lla, joten päädyin tekemään negative space-leimat kirkkaan aluslakan päälle. Tulipahan koeajettua samalla MoYoun Festive Collection - 02- laatta :) Päälle lisäsin vielä OPIn matta-päällyslakan. Tykkäsin lopputuloksesta kovasti, mitä nyt keskisormen leima päätti heittäytyä psykedeeliseksi :D

 Olipa välillä kiva tehdä tällaiset herkät ja neutraalit paletin putsaus-kynnet! :3 Loput sävyt onkin sitten vähän toista maata... ;)Hyvää alkavaa työ- tai talviloma-viikkoa itse kullekkin! Vielä viikko olisi töitä ja sitten talvilomalle :)

ps. Muistakaahan kurkata Myytävät-välilehti! Myös vaihtarit sopii! ^_^


2 kommenttia:

  1. Mie katsoin myös tuon videon ja oli hauska katsella :D

    Ilmeisesti luvassa on jotain kimallustakin!

    VastaaPoista