lauantai 10. helmikuuta 2018

Kuningatar ja HelläSydän

Pitkästä aikaa löytyi taas hinkua lakata kynnet! Alkaa taas olla luonnonvaloakin vähän pidempään niin kiinnostaa ihan erilailla ^_^ (ja kiire töissä on hellittänyt vaihteeksi, ei ole silläkään saralla stressaantunut)

Niinpä sitten tänään äimistelin lakkojeni äärellä että minkähän sävyn sitä osaisi valita...? Karsin eilen lakkoja myyntiin (siis mm. TÄNNE) ja muutama lakka jäi vaivaamaan mieltä, että myisikö vai ei? Ajattelin sitten ottaa nämä lakat "työn alle" ja lakata niillä kertaalleen, että näkisi herättääkö ne millaisia (tai minkäänlaisia) tunteita ylipäätään.

~

Yksi em. villeistä korteista oli China Glazen Jungle Queen, harmahtava murrettu violetti jossa on kaunis pinkki/violetti shimmeri. Vaikka tuo shimmeri ei hirveästi kynsillä näy niin on tämä vain sävynä kovin kaunis ja (hyvällä tavalla) outo! Itselle tulee tästä lakasta mieleen savu.

 Kuvassa kaksi kerrosta, vielä ilman päällyslakkaa.


China Glaze Jungle Queen, On Safari Collection Fall 2012


Viidakkokuningatar sai siis jäädä, niin kynsille kuin kokoelmaankin :3 Tumma väri kyllä huusi vielä päälleen jonkinlaista topperia, niinpä lakkasin päälle kerroksen Enchanted Polishin glitter-pläjäystä nimeltään TenderHeart.

Enchanted Polish TenderHeart, Love a Lot Glitter Collection

 HelläSydämessä onkin sitten kaikenlaista! On hopeista salmiakki-glitteriä, pientä ja keskikokoista punaista hex-glitteriä, sydän-glittereitä, iridescent riekale-, tikku- ja hex-glittereitä, hienoista holoa... Erikoinen mutta hieno sekoitus :) En muuten tajunnutkaan aiemmin että tämä lakka (ja kokoelma johon lakka kuului, linkki yläolevassa kuvatekstissä ^ ) on saanut innoituksensa Halinalleista! En kestä :'D

 

Katsotaan pääseekö piakkoin taas lakkailemaan  - jos huomenna mennään uimahalliin niin se tuppaa yleensä olemaan lakkauksille tuomiopäivä :O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti