keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Kun mies lakat valitsi (pt.2)

Lakkailut miehen valitsemilla lakoilla jatkukoon - ensimmäiseen lakkaukseen pääset tutustumaan edellisessä postauksessa :)

~

Lakka numero kaksi jatkaa lumista ja vaaleaa linjaa, vaikkakin tällä kertaa on kyseessä hopeinen holo-glitteri joka valikoitui koska se muistutti lumen kimallusta. Ei paha!

Kyseessä on saatu lakka, Wild & Mild'in 677 Lonely Planet. 

1. China Glaze Let's Chalk About It = LUMI
2. Wild & Mild 677 Lonely Planet = LUMEN KIMALLUS





Pähkäilin kovasti miten käytän Lonely Planettia, mitä koristeluja lisäisin? Yhden kerroksen lakattuani päätin vain töpötellä päälle toisen kerroksen meikkisienellä ja jättää pinnan tekstuuriseksi - yhden ohuen päällyslakka-kerroksen kanssa pinta jäi karheaksi mutta niiiin säihkyväksi! :3




Joskus on hauska tehdä kynsille jotain "teknisempää" kuten leimailua tai vesimarmorointia, mutta kun aivot lyö tyhjää on tekstuuri-lakat ja tällaiset glitteri-pommit niin helppoja ja nopeita ratkaisuja - 1-2 kerrosta lakkaa ja wham bam thank you ma'am! (alla olevassa kuvassa on yksi kerros Lonely Planettia essencen  124 wanna say hello'n päällä. YKSI. KERROS. :O )

Wild & Mild 677 Lonely Planet



 Ai että... Simppeli toteutus mutta onpahan tullut tuijoteltua kynsiä tänään ihan urakalla :'D





Seuraavakin lakka on Wild & Mildilta, mutta taas mennään ihan uusiin sfääreihin - isännälle täytyy kyllä nostaa hattua erilaisten koostumusten valitsemisesta! Palataan asiaan todennäköisesti viikonloppuna; huomenna pitää töiden jälkeen mennä pistämään hiukset uuteen kuosiin! *jei*


2 kommenttia:

  1. Oi mitä kimallusta. Tuijottelukynnet kaikessa yksinkertaisuudessaan. :)

    VastaaPoista
  2. Simppeliä mutta niin kaunista!

    VastaaPoista