lauantai 18. marraskuuta 2017

Herkkunami-kynnet

Isäntä ja tytär pistivät eilen leipoen, ja itselle tuli tunne että suklainen värimaailma olisi pitkästä aikaa tervetullut myös kynsille :3 Välillä tuntuu ettei inspis iske millään ja joskus se tulee taas mokkapaloista ja kupillisesta kahvia! :'D
 ~


Nimettömään lakkasin kerroksen essencen punertavanruskeaa 108 call me kylieta ja päälle tuli femme fatalen The Fruitcake Is Not A Lie.
Muille kynsille lakkasin kaksi kerrosta kinuskinväristä China Glazen Desert Sunia. Vinksahtaneet leimat tein holotetulla OPIn Private Jetillä Whats Up Nailsin laatasta B002. Lisäksi vielä vähän glittereitä em. femme fatalesta.
Ai että miten sydän lämpenee edelleen näille vanhemmille femme fatalen jelly-glittereille :3 (TFINAL on vuoden 2013 joulu-kokoelmasta)OPI Private Jet (DIY-H), femme fatale The Fruitcake Is Not A Lie, China Glaze Desert Sun, essence 108 call me kylieTykkään näistä kynsistä kovasti, vaikka leimat menikin vähän metsään :D Jos olisin orjallisesti mennyt inspiraation (eli mokkapalojen) värien mukaan, olisin lakannut kaikki kynnet em. essencellä ja lisännyt päälle Dollish Polishin Better Not Wastea - oli meinaan ihan samanvärisiä nuö strösselit! ;)

2 kommenttia: