torstai 23. marraskuuta 2017

Luotu Tuhoamaan

Valmistautukaapa taas pienoiseen kuvatulvaan upean Enchanted Polishin tapaan! :3

Tällä kertaa on vuorossa Enchanted Polishin ja Mishkan yhteistyön hedelmä, Engineered to Destroy vuosimallia 2014. EtD oli osa trioa jota myytiin Mishkan kotisivuilla ja em. kaupoissa Nykissä, Los Angelesissa ja San Franciscossa. Itse olin autuaan tietämätön koko triosta ennekuin sitä tarjottiin adoptoitavaksi <3 Ajattelin tehdä samanlaisen postauksen trion kahdesta muustakin lakasta - violetti Keep Watch on ollut mukana jo vähän aikaa sitten vesimarmoroinnissa mutta kaunis viininpunertava Lobster Roll ei ole päässyt vielä kynsille lainkaan (shame on me!)

 ~

Lakkailin eilen illalla ensin kynsille kerroksen essencen kaunista, tummanvihreää shimmer-sävyä 85 wild and free. Kynsillä sävy näytti lähes mustalta :) Tummalle pohjalle lakkasin niin ikään yhden kerroksen huikean holoista ja sädehtivää EtD:ita.
Suurimman osan ajasta EtD näyttää kynsillä vain hyvin tummalta sinivihreältä lineaariselta hololta, mutta WAIT, there's more!Ihanaan pohjasävyyn on lisätty hurjan holon lisäksi shimmeriä joka hohtaa kullan, pronssin ja pinkin sävyissä riippuen valaistuksesta (sinivhreää pohjaa vasten shimmeri näyttää välillä myös kirkkaanvihreältä - pullossa näkyviä isompia pinkkejä hippusia yritin erottaa kynsiltä myös mutta turhaan :'D )


On kyllä varallista napsia kuvia tällaisesta kaunottaresta ennen töihinlähtöä, hyvä etten missannut linja-autoa ;P Kamera oli töissäkin mukana siltä varalta jos aurinko olisi kunnioittanut meitä paisteellaan mutta p**kanmarjat, tarjolla oli tuulta tuiskua :D 
 Voi mahdoton kun on vain komea tapaus, right down to my alley <3


1 kommentti: