sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Värien Yhteentormäys

Olen ollut reilun vuoden päivät mukana When Colours Collide-ryhmässä Facebookissa - on hauskaa lakkailla kahden viikon välein vaihtuvan teeman mukaan (en kykene esimerkiksi lakkaushaasteisiin joissa pitäisi tehdä teema-kynnet vaikka joka toinen tai kolmas päivä - niin hölmöltä kuin se kuulostaakin niin saisin otettua aivan turhia paineita jostain niin aikataulutetusta hommasta) :'D Instan puolelle olen kuvia tuoreeltaan lisännyt mutta ajattelinpa esitellä täälläkin muutamat omassa postauksessaan :)

Luvassa onkin useammat vesimarmorointi-kynnet, "yllätys" Jos ei osaa valita vain joitain sävyjä niin miksipä ei käyttäisi kaikkia ;)

-

 Harmaa & kulta

Pidin näistä kynsistä tosi paljon - samalla huomasin omistamani kultaisia lakkoja hyyyvin vähän ja harmaita varmaan enemmän kuin tarpeeksi (muutama taisi lähtekin myyntiin tämän jälkeen) :D

OPI:
- I Don't Give a Rotterdam!
- Embrace the Gray
- When Monkeys Fly! (glitterit)

China Glaze:
- Intelligence, Integrity & Courage
- Galactic Grey (leimaamisessa)

- Wild 'n Mild 34 Greyhound
- essence 71 break the rules (DIY-H)
- Enchanted Polish Flashing Lights

Oranssi ja sinivihreä (teal)

Siinä missä harmaita sävyjä oli yltäkylläisesti, niin oransseja ja sinivihreitä ei (yllättävää kyllä) :O
Pohjalle valitsin KBShimmer 24 Karat Boldin ja leimaamisessa kokeilin Orlyn Halley's Comettia <3
Leimat valitsin MoYou Londonin Minimal 01-laatasta.


VAIN sinistä

Turvalakkaus - sinistä ja vesimarmorointia. R A K A S T A N sinisiä lakkoja. Täytyy pitää aina pää kylmänä ettei tule ostettua dupeja laatikot täyteen :D Ja pitää aina muistaa että sininen tarttuu kovin mielellään kynsiin ja (etenkin kuivaan) ihoon, eli hyvää aluslakkaa, vakaata kättä ja nestemäistä lateksia vaan kehiin.

OPI:
- Check Out the Old Geysirs
- Less Is Norse
- Road House Blues

Nubar Boyfriend Jeans

Marmorointia VAIN hololla ja mustalla

Välillä haasteissa voi olla jokin rajoitus käytettävän tekniikan suhteen, esimerkiksi leimaaminen on ollut monesti pannassa koska sillä on aika helppo toteuttaa toinen väri (vaikkapa mustavalkoisessa haasteessa; valkealle pohjalle mustat leimat ;) ) Tässä haasteessa yksi lakka piti olla musta creme ja loppu/loput minkätahansa väristä holoa. Tekniikaksi hyväksyttiin mikä tahansa marmorointi-tapa ja leimaaminen marmorointi-kuvioisella laatalla (esim. Bundle Monster + Sloteazzy BM-XL210)

Valitsin mustaksi Essie Licoricen ja kavereiksi violetit holot; Enchanted Polishin Keep Watch ja a England Crown of Thistles.

Päivänvalolampun äärellä...

...ja ulkosalla


Sininen ja vihreä

Voihan ennalta-arvattavuus! :D Mutta on näiden vesimarmorointien välissä ollut yksivärisiä ja leimattujakin lakkauksia, I swear ;)

Näistä lakkauksista ei ollut tarkoitus tulla ihan näin psykedeeliset mutta onpahan ainakin pirtsakat! (Hyvää vastapainoa ikkunasta näkyvälle ruskea/harmaa/vihreä/ankea-väriskaalalle)


OPI:
- Uh Oh Roll Down the Window*
- I Cannoli Wear OPI
- Jade is the New Black*
- Dating a Royal

essence:
- 170 beijos de brazil*
- 27 don't be shy!*

Essie Bell Bottom Blues*

Enchanted Polish Presto Magic


Oletko Itse innostunut jostain haasteesta/haaste-ryhmästä? :)


p.s Myynnissä-sivulla taas kaikkea kivaa kaupan ;)

2 kommenttia:

  1. Kivoja lakkauksia. Varsinkin violetin holon ja mustan liitto sai sydämen läpättämään. :)

    VastaaPoista
  2. Sama juttu, pientä gootti-vibaa havaittavissa ;)

    VastaaPoista