torstai 15. lokakuuta 2015

Neljä vuotta sitten...

... sain alulle tämän blogin. Näin se alkoi 15.10.2011;

"Eli tere vaan kaikille! Blogien ihmeelliseen maailmaan on liittynyt 27-vuotias Eve. Blogini aiheena tullaan näkemään enimmäkseen kauneuteen ja vaatteisiin liittyviä postauksia (yksityiselämän ja siihen liittyvät ihmiset rajaan blogista pois). Satunnaisina aiheina saattaa vilahtaa myös luontokuvat, satunnaiset käsityö-projektit, kaksi kurisevaa karvanaamaa ym. - katsotaan mitä kaikkea matkan varrella keksitään :) "

Mitä on tapahtunut näiden vuosien aikana? 

Pääpaino on siirtynyt vaatteista ja meikeistä kynsilakkojen ihmeelliseen maailmaan. Nykyään en pahemmin enää missään hummaile (liikun lähinnä akselilla koti-työpaikka-Naperon vieminen/hakeminen päivähoidosta-Prisma-joskus Jyväskylän keskusta) joten en suoraansanoen jaksa panostaa meikki/vaate-trendeihin. Lukemani blogitkin ovat vaihtuneet lifestylestä ja kosmetiikka-blogeista enemmän kynsitaiteilun puolelle (paljon vaatteita ja meikkejä onkin vaihtanut omistajaa kun kynsilakat vei mennessään ;) )
 Muutama kestosuosikki on toki jäänyt alkuajoista; Charming Nails, Glitz & Glam, . SENSAISTI ., ihanainen MouMou (ehkä enemmän nykyään Bebe au Lait)... 
Kynsiin liittyen lukemistoni vakiokamaa on nykyään MM. Better Nail Day, Onnen Kynnet, BunnyTailNails...

Henkilökohtaisen elämään on tullut mukaan Napero, a.k.a Neiti 3 vee. Ja itselle on tullut ikävä kyllä myös se neljä vuotta ikää lisää (+ kiloja vähän enemmän), kolmenkympin kriisi ja niin edelleen ;)
Mieliala on ollut ajoittain hyvin tummissa vesissä ja sinne se hamuaa aina välillä edelleen - onneksi olen tähän hakenut apua ja monelta eri saralta sitä saanutkin. Samalla on pitänyt löytää ja hahmottaa oman jaksamisen, itsetunnon ja miellyttämisenhalun rajoja. Oppia sanomaan ei. En jaksa, en halua. 

Parasta tee-se-itse- terapiaa on tämä kynsiharrastus - voi aikuinenkin leikkiä ja olla luova, tämä on minun kanavani sitä varten. Kiitos Teille kun luette, kommentoitte ja höpisette Facen puolella tätä ihanaa "naisten hömppää". Jatketaan samaa rataa!


~

Synttäreiden kunniaksi lakkailin eilen kolmella tummanpuhuvalla kaunottarella - upeita kaikki, yhdessä ja erikseen!
 


 Cadillacquer Survivor <3Glam Polish Wicked :3 Auringonvalossa huomion vie holo-efekti, varjossa Wickedin seassa olevat isommat glitterit säihkyvät kauniisti!

Aluslakka; Trind Nail Repair x 1
Värilakka; Yves Rocher 102 Aubergine x 1
Glitter-lakka; Cadillacquer Survivor x 1
Koristelut/vasemman käden aksentti-nimetön; Glam Polish Wicked
Pikakuivattaja; Nail Pattern Boldness Digital Flash x 1p.s Olettehan osallistuneet jo kilapiluun ;D Aikaa on vielä tämä viikon loppuun! 

Lisään ensimmäiseen palkintoon vielä kolmannen, iskemättömän ja itsesuunnittelemani custom-lakan; Dollish Polishin toteuttaman Eve's Tempted!:n+ lisäys 1. palkintoon;
2 kommenttia:

  1. Eikös sun lakkauskisan osallistuminen päättyny alunperin 10. päivä? Toivon että mun osallistuminen tuli perille, jouduin sähläämään sen kännykällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, jatkoin osallistumisaikaa ^_^ Ja hyvin tuli osallistuminen perille, don't worry! :)

      Poista