sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Pedal to the metal

Tarkoituksenani on ollut jo pidempään tehdä harmaalle pohjalle metalli-sävyin jonkinlaiset nörtti-/steampunk-/industrial-lakkaukset, mutta idea on jäänyt vain muhimaan - kunnes tänään sain sitten päähäni ryhtyä toimeen! Samalla pääsin testailemaan parin lakan soveltumista leimaamiseen :)

~


Pohjaväriksi valitsin OPIn Cement the Deal:in. Diilasin samaisen sävyn jonkin aikaa sitten kaverilleni ja mietin että pitää kyllä hommata itsellekin jossain vaiheessa - täydellinen vaaleanharmaa sävy! Kuvassa muistaakseni kaksi kerrosta kera pikakuivattavan.





Käytin sen verran montaa leimauslaattaa ja kynsilakkaa että nimetääs ne ensin - "defaulttina" mainittakoon että jokaisella kynnellä on aluslakkana Trind, pohjavärinä tosiaan em. OPI x 2 (paitsi oikeassa pikkurillissä CTD x 1 + Baroque... But Still Shopping! x 1)



Vasen reuna, ylhäältä alas;
- Barry M. Matte Top Coat
- Nail Pattern Boldness Digital Flash
- mini-Trind Nail Repair Natural 
- mini-OPI Silver Canvas (leimauslakka 1.)
- OPI Cement the Deal
- OPI Baroque... But Still Shopping!

Oikea reuna, ylh. alas;
- Mavala 135 Amber Trop (2.)
- KBShimmer Rust No One (3.)
- Dance Legend New Promise (4.)
- Magnetic Force by Color Club Cop An Attitude (5.)
- Color Club Sidewalk Psychic (6.)
- Gina Tricot 95 Expresso




A. MoYou London Steampunk Collection - 01
B. MoYou London Gothic Collection - 07
C. BM - 415
D. Pueen 71
E. Pueen 12



 (Ja ei, kyllä mulla peukut on, en vaan näemmä välitä kuvata niitä :'D MoYoun laattaa B. käytin muuten vain peukaloihin, LOL)

Etusormesta pikkurilliin;
- 2. + E.
- 1. + D. / 6. + A.
-  6. + A.
- 1. + C. / 2. + A.

Etusormesta pikkurilliin;
- 7. + E. / 1. + A.
- 1. + A ( + yksi OPI I Snow You Love Me-pylpyrä)
- 7. + C. / A. + 4.
- A. + 4.

Ja mitäs saatiin aikaiseksi? Varsin rentouttava ja luova leimaamis-sessio. Eli karsea määrä vanulappuja ja lakkapulloja kansoittamassa keittiön pöytää! :D
Huomasin että jatkossakin tulen käyttämään OPIn Silver Canvas:ia, Gina Tricot'ia, Dance Legend:iä ja Color Clubin magneetti-lakkaa. Mavala ja Color Club:in Sidewalk Psychic voisi erottua paremmin jonkin vaaleamman lakan kanssa ^_^ 

Näillä kuvilla ja tunnelmilla kohti uutta viikkoa! Kilpailu-kuviakin päästään arvioimaan huomenna, kiitos kaikille osallistujille (vielä on puolille yötä aikaa osallistua, kiire alkaa tulla!) :3
 

~ ~ Briefly in english ~ ~

I had SO MUCH FUN creating these nerd-ish/steampunk-ish/industrial-ish nails today; tested whole lotta polishes for stamping! OPI's Silver Canvas, Gina Tricot Expresso, Dance Legend New Promise and Color Club's Cop An Attitude got my thumbs up (and off the pics, LOL)! :)

4 kommenttia: