torstai 21. joulukuuta 2017

Wrapper's vibes

Sarjassamme otsikoinnin aatelia taas :D

Eipä ole  hirveästi tullut kynsiä lakattua muulla kuin aluslakalla viime aikoina, nämäkin lakkaukset ovat melkein viikon takaa x) Töissä on riittänyt hulinaa ja illalla ei ole jaksanut enää keskittyä lakkailemiseen, sitä on halunnut vain olla vihannes :P Onneksi pahin kiire on nyt ohi ja huomisen jälkeen edessä on vähän lomaa.

~

Mutta asiaan; nämä kynnet syntyi F.U.Nin tummanvihreällä hololla, Positive Vibesilla - sopi muuten mainiosti "joulu-kynsiin" vaikka olikin osa viime kesän kokoelmaa ;) Kaveriksi töpöttelin KBShimmerin vm. '12 joululakkaa, Wrapper's Delightia. (Alunperin) kirkkaassa pohjassa on erikokoisia punaisia, vihreitä ja kultaisia hex-glittereitä - ei mitään mieltä räjäyttävää, mutta silti tykkään ^_^
Voisin melkein vannoa että osa glittereistä on vaaleansinisiä... jospa vihreistä glittereistä on liuennut vähän väriä? Lakkapohja on meinaan aika kellertävä (eikä punertava niin kuin voisi luulla) o_OEnää kolme yötä jouluun, huh huh... Aattona on tarkoitus napata äippä matkaan ja mennä siskon luo syömään ja moikkaamaan joulupukkia ;) Mites Sinä, matkaatko joulunviettoon vai availetko lahjoja kotosalla?


~ * ~ *~ * ~ *  RAUHALLISTA & ONNELLISTA JOULUA TEILLE KAIKILLE! :3  * ~ *~ * ~*~

1 kommentti:

  1. Kyllä minusta Wrapper's Delightia voi ehdottomasti kutsua jo mieltä räjäyttäväksi, se on glitter-lakkojen kirkkaimpia helmiä. <3

    Vanhempieni luokse aaton viettoon, siellä on siskotkin, toinen perheineen sekä tänä vuonna myös isän äiti ja äidin sisko eli ihan mukava sakki.

    Hyvää joulua! ♥

    VastaaPoista