maanantai 25. joulukuuta 2017

Terveisiä Wild & Mildilta - vol. 2

Sain aiemmin keväällä testiin mm. kysilakkoja Wild & Mildilta, ja loppusyksystä kyseltiin taas haluaisinko kokeilla muutamia tuotteita, mm. uusia Chrome-lakkoja sekä leimaustarvikkeita? No mikä ettei! Olin bongannut jo aiemmin I Love Me-messuilla käyneiden kokemuksia em. tuotteista ja lupaavalta vaikutti - varsinkin kun hintataso ja saatavuuskin ovat kohdillaan.

Wild & Mild-lakkoja on myynnissä ainakin monissa S-ryhmän kaupoissa, leimausvälineitä olen nähnyt isommissa Prismoissa ja Ninjan verkkokaupassa.

Tämän postauksen tuotteet ovat siis kaikki saatuja, ja tekemäni arviot/mielipiteet ovat omiani ja rehellisiä. En hyödy tästä rahallisesti. ^_^

~

Mutta siis! Sain ihanan paketillisen testattavaa :3
Ensinnäkin kynsilakkoja eri koostumuksilla, jotka swatchasin kahdella kerroksella plus kirkkaalla päällyslakalla (ellei muuta mainittu) Koostumusten kuvailu saattaa mennä vähän metsään mutta näillä mennään :'D 
(Muutama sävy saa vielä *lisämaininnan*, koska ne ovat mielestäni hyviä vaihtoehtoja tästä hintaluokasta vaikka aloittelevallekin kynsiharrastajalle. Samanlaisia sävyjä löytyy mm. indie-merkeiltäkin, mutta hinnat ovatkin ihan muuta)261 Art 2 C- peittävä vaaleansininen creme
286 Zephyr - iridescent-glitteriä ja shimmeriä vaaleanpunaisella jelly-pohjalla (3 kerrosta)
456 Elegant Fantasy - hopea/kuparinen peittävä shimmer (*edullinen vaihtoehto ruusukultaiseksi sävyksi*)

261 Art 2 C, 286 Zephyr, 456 Elegant Fantasy

 ~ ~ ~677 Lonely Planet - hopeista hologlitteriä kirkkaassa pohjassa (*hyvä perus-holo-glitteri!*)
694 Your Karma - Holo-glitteriä/kultaista glitteriä sekä kultaisia "palasia" mustassa crelly-pohjassa (*pohjalakaksi mm. galaksi-/uuden vuoden-kynsiin*)
719 Lady Killer - melkoinen glitter-pläjäys! Samassa lakassa on kirkkaalla pohjalla erikokoisia tavallisia/holo/iridescent-tikkuglittereitä, pieniä ja keskikokoisia kultaisia ja matta-keltaisia hex-glittereitä sekä holo-neliöglittereitä. Ainakin. Kokoelmastani vain OPI Which is Witch? on samantyylinen lakka, vaikkakin hopeisempi "serkku" Kuvassa yksi kerros!

 
677 Lonely Planet, 694 Your Karma, 719 Lady Killer

677 Lonely Planet, yksi kerros (alla musta Essie Licorice)

719 Lady Killer, yksi kerros (alla musta Essie Licorice) Matta- ja kirkkaalla päällyslakalla.
 
 ~ ~ ~
09 Candy Floss - Shimmerinen vaaleanpunainen, "Silk Effect"-lakka, joka kuivuu mattaiseksi ja shimmerinsä ansiosta hyvin silkki/satiini-pintaiseksi. Todella herkkä ja kaunis, tätä lakkaa neuvotaan käyttämään ilman alus- tai päällys-lakkaa
25 Masterpiece - Extra Matte-sarjaa, ja PINKKI. Kuvista ei välity värin kirkkaus :O Ja kuivuu siis täysin mattapintaiseksi.
48 Wildberry Pop - Extra Matte niin ikään - on kaunis magentanvärinen lakka jossa on hurjasti sinistä ja magentaa shimmeriä. Tällaiset kylmemmät sävyt ovat niin kauniita! Pitää vain lämpimämpien sävyjen ystävänä "opetella" käyttämään/yhdistelemään näitä ;)


09 Candy Floss, 25 Masterpiece, 48 Wildberry Pop

  ~ ~ ~JA SITTEN. Nämä; metalliset Chrome-sarjan lakat. Kaikkia swatchattu allaolevaan kuvaan YKSI kerros. Raidoittuvat vähän kuten tällaisilla kromi/metalli-lakoilla on tapana. Toimivat leimauslakkoina TODELLA hyvin, suosittelen aloittelevallekin kynsiharrastajallejos aiot kokeilla leimaamista :) Näitä Chrome-sävyjä on kaikkiaan kuusi (pitää hankkia kyllä loputkin, koska tuo PIGMENTTI...!)

01 Magic Moment - havunvihreä kromilakka
05 Feministry - malva/ruusu kromilakka
06 Attraction - jään/metallinsininen kromilakka. HUH miten kaunis sävy! 


01 Magic Moment, 05 Feministry, 06 Attraction

 ~ ~ ~


Lakkojen lisäksi tuli tosiaan kokelitavaksi myös leimauslaattoja sekä pieni leimasin ja skrapa. Kokeilin Chrome-lakkoja käyttäen saamiani laattoja ja leimausvälineitä - ja hyvin toimivat! Kaikki toimi pikaisella testauksella erittäin hyvin.


XIU-13, AP-58, JQ-27, JQ-13

  ~ ~ ~

Miltäs näytti? Olen jo aiemmin pitänyt Wild & Mild-lakkoja hinta/laatu-suhteeltaan todella hyvinä, ja kynsien leimaamistakin harrastavana olen todella iloinen että nyt saa helposti myös edullisia ja toimivia leimausvälineitä :)

 Carerialle taas suuret kiitokset paketista! Oli erittäin ihana "joululahja" Hyvä sulatella jouluruokia uusia kynsijuttuja testaillen ;3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti