maanantai 20. heinäkuuta 2015

Tämänhetkiset Top 10-lakat

Belegwen teki postauksen Top 10-lakoistaan ja haasti muitakin mukaan; no mikä ettei! Tehtävä ei ole mitenkään helppo kun mieluisia lakkoja on niin paljon! Karsin omat 10 lakkaa niin että otin lakkoja joita en missään nimessä raaskisi myydä, ja joita olen käyttänyt useammin kuin kerran. Tällä kertaa en myöskään ottanut mukaan kustomeita :3

Minkäänlaisessa tärkeysjärjestyksessä lakat eivät ole :)


~


1. OPI Pirouette My Whistle

Pirouette My Whistle on kaunis hopeaglitteri, osa vuoden 2012 NYC Ballet Soft Shades-kokoelmaa. NIIN kaunis ja monikäyttöinen lakka, ihastuttava! Niihin lakkauksiin kun haluaa kynsilleen hillittyä glitteriä. Farkku-kynsiin yhdistin Pirouetten ja denimin.
 2. China Glaze Glitter Goblin
Halloween-lakat ovat lähellä sydäntäni, eritoten Halloweenin 2012 Wicked:iin kuulunut Glitter Goblin. GG muodostuu oransseista, hopeisista ja holo-glittereistä. Järjettömän kimaltava!  3. China Glaze It's Alive!

Toinen halloween-kimallus Chinalta heti perään, vuoden 2011 Haunting-kokoelmasta :3 Pohjaväristä tulee mieleen jokin suo-lieju josta kömpii zombeja :'D Likaisenvihreää pohjaa vasten on kaunista vihreää glitteriä <3 Tiedän että tällaiset "epämääräiset" vihreät jakavat mielipiteet aika kahtia ;D
  


4. Glitter Gal Belgian Chocolate

Täydellinen ruskea holo-lakka josta maksoin itseni kipeäksi Kynsikoristekirppiksen huutokaupassa joskus. Ei oikeastaan muuta lisättävää, täydellinen ruskean sävy. NEXT!5. Zoya Posh

Zoya julkaisi uudestaan tämänkin ihanan Matte Velvet-sävyn, ja kiitos siitä Heille - on meinaan mahdottoman kaunis punainen lakka, matta-pinnalla tai ilman! Poshit kynnet pääsi blogiinkin asti keväällä.


  


6. Emily de Molly Dark Depths

Kimaltava sininen meri... En tiedä mistä lakan "Dark" nimeen tulee, kun lakka on niiin säkenöivä ja kirkas! En paljoa sinisistä lakoista välitä mutta voi Emily millaisen kaunottaren teit...! Täälläkin DD on nähty.


 7. Essie Sunday Funday

Tämä korallinen kaunotar on vuoden 2013 kesä-kokoelmasta. Kirkas korallinen sävy jossa lisämausteena tuttua hopeaista "Essie-hitulaa", täydellinen kesä-lakka.
Lakan väri on tässä väärin mutta hitulat erottuu hyvin. 8. Nubar Reclaim

Ainutlaatuisen VIHREÄ holo, jopa vuodelta 2009! Nerokas Go Green-kokoelma sisälsi vain vihreitä sävyjä, mahtavaa!
Reclaim kaunis, puhdas, rehellinen metsänvihreä - en ole törmännyt toiseen vastaavaan vihreään holo-lakkaan, my precioussss! Mielenterveys-lakkani <3


 9. Jade Mirage

Siinä missä em. Reclaim on THE metsänvihreä, on Mirage taas THE merenvihreä. Levittyy nätisti ja keräsi kehuja polttari-kynsien muodossa ^_^ 10. Sally Hansen Hidden Treasure

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä Kätketty Aarre, toinen oldie but goodie (keväältä 2010) Perus-flakie joka säkenöi keltaisen, oranssin ja vihreän sävyissä. Perinteinen mutta niin monen lakan kanssa yhteensopiva! Itse olen parittanut sen mm. turkoosin kaveriksi äskettäin.


 ~


Jotta sellainen sekalainen seurakunta! Cremet oli taas heikosti edustettuna, oon siis harakka mikä harakka! :'D Löytyikö tuttuja tai uusia lisäyksiä ostos-listalle? :)


4 kommenttia:

 1. Uuu mitä kaunokaisia. Mullakin on Piruette My Whistle (kenelläpä ei) ja Glitter Goblin. Glitter Goblin on myös yks mun lempparilakoista. Miks mää oon ainu, joka näkee sen enemmän ruskeana kuin oranssina? :D Yleensä en niin välitä mattalakoista, mutta ah tuota Zoyan mattakokoelmaa. Voi kun löytäisi edes sen kokoelman vihreän, mutta kyllä tuo punainenkin on hieno. Mulla ei muuten jostain syystä näy 3. lakan lähikuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ^_^ Kuparisena olen kyllä Goblinia joskus pitänyt mutta en kyllä ruskeana :'D

   Tuosta 3:n lähikuvasta en osaa kyllä sanoa, mulla se näkyy ihan jees - miltäs se näyttää muiden mielestä?? :O

   Poista
 2. Olipa hyvä postaus, en edes omista noista lakoista yhtään! :D

  Mullakin näkyy 3. lähikuva ilman ongelmia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos Jade on merkkinä ennenstään tuntematon(?) niin suosittelen; hinta/laatu-suhde on todella bueno :3

   Poista