tiistai 21. heinäkuuta 2015

Kaksi sydäntä

Viime sunnuntai oli merkkipäivä; minun ja Isännän seitsemäs hääpäivä :3 Kävimme syömässä porukalla ja illalla mentiin kahdestaan leffaan katsomaan romanttinen komedia Jurassic Park ;D Oli kyllä todella kiva päivä - ja kynnetkin toki teemaan sopivat <3

~


Simppelit ja söpöt kynnet syntyi Colour Aliken nude-hololla 108 ja Rainbow Honeyn XOXO-glitterillä. Aksentti-kynteen vielä kaksi sydäntä Mi Nailsille itsesuunnittelemastani vinyyli-arkista (!!! en pääse yli siitä miten siistiä se on!!!)

 Kaunis, hillitty, hyvin chic CA 108. Kuvittelisin sopivan hyvin myös työpaikkoihin jossa saa käyttää vain hillittyjä office appropriate-kynsilakkasävyjä :)
Rainbow Honey XOXO-mini. Ihana puna/pinkki/holo-sekoitus glittereitä :3 Saatanpa joutua hankkimaan täysikokoisen pullon kunhan tämä mini loppuu ;)
<3 <3 

Aluslakka; Make Up Store Aqua Fix x 1
Värilakka; Colour Alike 108 x 1-2
Glitter-lakka; Rainbow Honey XOXO x 1
Päällyslakka; Essence Quick Dry Top Coat x 1
+ aksenttikynnessä Eve for Mi Vinyls-vinyylit (saatu)Kuviot erottuu tästä kuvasta vähän huonosti mutta tarkemmin voi vilkaista vaikka Mi Nailsin sivuilta (en hyödy klikkailusta mitenkään)


 
Menisi kyllä ystävänpäivä-kynsistäkin :'D~

Voihan pinkki-ihqdaa xP Lisää ihquja juttuja löytyy muuten myös Myynnissä-välilehdeltä ^_^ Antakaahan koti näille kaunottarille, postikulujen jakaminen kaveri(e)n kanssa kannattaa tässäkin tapauksessa ^_^Ei kommentteja:

Lähetä kommentti