tiistai 2. heinäkuuta 2013

Toisten kynsillä

*haaaaaukotus*

Juu, hieman väsyttää... ja tyttö on nukkunut aika nihkeästi päikkäreitä, niin ei ole itsekkään päässyt niistä nauttimaan... mut mitäs teet..... *haukotus* Taitaa hampaat nro. 5 ja 6 valvottaa neitiä xI

Olen tässä aiemmin saanut ilon lakkailla toistenkin kynsiä :) Ensin vuorossa kälyn kynnet hänen toukokuiselta vierailultaan :)
Maiju halusi pohjalakaksi Wettiksen How I Met Your Magentan, muuten sain tehdä mitä lystäsin. Siispä pariin kynteen decalit ja OPIn Nothin' Mousie Bout It:ia (tosin loppupeleissä Maiju taisi lisätä NMBI:ia joka kynteen ;)


Vaikka tässä kuvassa onkin sävyt vähän päin p---tä, niin näkyy tuo Wettiksen shimmeri paremmin ;) 4.5
 ~

Kesäkuussa lakasin sitten parhaan ystäväni Petun kynnet - sain aikas vapaat kädet :D Pohjalle laitoin China Glazen White On White:n, päälle Emily de Mollyn  Sakuraa (joka tarkoittaa kuulema kirsikankukkia, sivisti Neiti Japaninmatkaaja ;) ) ja vielä Wicked Polishin Fairy Blood Splatteria jota ensin väitin kivenkovaan Pink Eye:ksi - "Pink Eye??? Miks joku antaa lakalle nimeks Silmätulehus??" xD Asiaa piti vähän avata, että muillakin WP:n lakoilla on tautien nimiä ;)

16.6.
~
EDIT 3.7;
vielä tuli sähköpostitse Maijulta kuvia viimeisimmistä hänelle lakkaamistani kynsistä, por favor!

Sormien kynsillä pohjalla taas (sormissa ja varpaissa) CG:n White on White, meikkisienellä töpötelty Maijun omaa CG:n Pink Voltagea ja päällä taas Wicked Polishin Fairy Blood Splatteria
TOIVOTTAVASTI nämä kuvat on otettu ennen kynsinauhojen siistimistä... xP 28.5

 Varpaissa sama pohjaväri ja kärkiin CG:n Japanese Koi + päälle Lush Lacquerin Neon Lights

~

Itse tykkään tosi paljon toisten kynsien lakkaamisesta, kun ei tule tätä ainaista "en-osaa-lakata-vasemmalla-kädellä-oikean-käteni-kynsiä!!!"- problematiikkaa :D Mites siellä? :)

7 kommenttia:

 1. Musta on helpompi lakata toisen kynsiä kuin omia, toki omanikin nyhrään mutta aikaa menee paljon kauemmin kuin lakatessa jonkun muun kynsiä. Musta lakkailu on kivaa puuhaa ja mielellään kun sen vaivan on nähnyt niin haluaisi mahdollisimman kauan pitää yhdet lakkaukset. Siinä tulee sit nää muut lakattavat hyödyksi kun saa purkaa inspiraatiota. Tosin, aloitin juuri 31 päivän uuden lakkaushaasteen että kynnet vaihtuu taas päivittäin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo 31 päivän lakkauhaasteet on ollu kivannäköisiä mut itse en jaksa kyllä joka päivä lakata... et pitäis vähän soveltaa ja mennä vaan sen haasteen "järjestyksessä" ne 31 erilaista teemaa :)

   Poista
 2. Sööttejä kynsiä :)
  Itse en ole vielä toisille kynsien lakkauksia tehnyt, oisi kyllä kiva kokeilla, että miten se luonnistuis.

  VastaaPoista
 3. Ihanat noi alemmat, silmätulehdus on tosi kaunis lakka!
  Ja joo, muille lakkaaminen on kivaa juurikin, koska vasen käsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Vielä kun saisi Wicked Polishin Poxin ja Hematoman niin aijaijai :3

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista