maanantai 1. heinäkuuta 2013

Lakkaushaasteilua ja UFFin saalis

Iltaa arvon leidit

Lakkaushaasteeseen tuli taas osallistuttua, teemana on tällä viikolla Pilvimani - totesinpahan vaan että ei muuta kun tutoa ettimään, sillä en ole em. mania koskaan tehnyt :D Löysinkin kaksi hyvää tutoa, jossa pilvimani tehdään kahdella eri tavalla; Passion for Nailsin suomenkielisen tuton ja em. blogin kautta Nailsiden englanniksi kirjoitetun tuton. Itse havaitsin Jälkimmäisen tavan itselleni helpommaksi, joten näillä mentiin! :)

Klo. 12 OPI Minnie Style, klo. 16 Color Club Halo-graphic <3, klo. 20 OPI Steady As She Rose


Minnie Style, neliö-versio <3


Halo-graphic, LUOJA miten kaunis lakka...!!! :3


Ihanainen Steady As She Rose
 ~


Jos joku ihmettelee miksi kynsi-kuvista on häivytetty kynsinauhat, niin siksi kun ne näytti niin järkyiltä!! En halunnut että joku poloinen lukija saa niistä painajaisia/post-traumaattista stressiä tms. x)
Muuten olin tähän maniin tyytyväinen, ottaen huomioon että tosiaan ekaa kertaa pilvi-mania kokeilin :)

 ~


Lauantaina lähdinkin sitten katsastamaan Jyväskylän ale-tarjontaa, vaikken seuraa saanutkaan :/ Eipä tuo sinäänsä mitään haittaa, sai mennä omaan tahtiin ja katsella itselle mieluisia juttuja :)

Nohevana tyttönä meinasin ensin viedä kanssa-lakkaajalle paketin Postiin, mutta juuei... Vaikka paikallinen (huoltikan yhteydessä oleva) Posti onkin auki joka päivä, niin ei se sitä tarkoita että KAIKKI Postit on x) Nooh, "harmi" että naapurissa on UFF :P Sieltä löytyi seuraavaa;

Ihana Matthew Williamson for H&M-paita - tuo kuosi on niiiin kaunis <3Helmasta epäsymmetrinen pitkä toppi (huomatkaa blurraamatta jätetty kuvaus-assari!) Neon-pinkki toppi, väri-täplä :) Ja! Voi että, tätä on kauan etsitty - nimittäin sopivanpituinen vekki-hame! Ja vieläpä suomessa tehty, hyvä vaan huomata miten wanhan ajan D44-koko vastaa nykyajan 40-kokoa... Yksi ihana retro-tunika jäikin sen takia ostamatta, kun se oli kokoa D38 (= n. 36?) :/Toinen ihana wanha löytö oli tämä mekko - fits like a glove! Käytän mustia vaatteita TODELLA harvoin, mutta tässä kun on myös muitakin värejä, niin toimii! Ja löytyihän sieltä aleista muutakin, mutta yli-pitkää postausta vältelläkseni taidan tehdä niistä oman postauksensa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti