sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Välkommen, ALEX :)

... eli kun mamma lipaston lakoillensa osti :D

Tosiaan, kuten jo edellisessä postauksessa vihjasin, niin meille kotiutui viikko takaperin Tampereen Ikeasta ALEX-lipasto - alunperin ajattelin Helmeriä, mutta ne olikin livenä sen verran huteria(?) ja pikkuisia, että jätin ne väliin :S (yksi ajatus vielä oli, että ei tarvitse ihan heti ostaa toista Helmeriä, kun ottaa heti vähän tilavamman ratkaisun.)

Se hyvä puoli Ikean ohjeissa on että JOPA MEIKÄLÄINEN osaa niitä noudattaen lipaston koota :D

Keskittynyt kokoaja

Vaikka onnistuin ajoittamaan kokoamis-urakan Neiti 9kk:n päikkäreiden ajalle, niin Väinöhän oli toki "auttamassa" :3 Jos ei muuten niin loikoleimassa ja kyttäämässä niinkun työnjohtajat yleensä xD

"Kyllä nää ainakin rapiat neljä kiloa kestää..."


  Ja hoplaa, kun pakkauksesta löytyi kaikki tarvittavat osat niin tällainen siitä tuli! :)

Siellä oottelee testaamista Hedarilta tilatut naurettavan halvat (á 7,25$) ja mun ekat OPI DS:t (Treasure ja Passion) <3

 ~

Ylimpään laatikkoon muutti luomivärit, neljään laatikkoon meni lakkoja ja muuta sekalaista aiheeseen liittyvää sälää ja yhdessä on pakkausmatskuja. Korkeampiin ala-laatikoihin mahtui hyvin Golden Roset, Flormarit jne.
Indiet, Jollyt, Lumenet, YR:t, Lorkut, IsaDorat, Kleancolorit, essencet... ym... (laatikoiden pohjalle laitoin liukuestemattoa ja tilanjakajina toimii styroksi-palat, LOL x) )

... frankenit, aluslakat tms., MO:t, Dependit, Revlonit (2), Orlyt (2), Essiet (2) ym. "satunnaiset" hankinnat :)

Niin ja yhteen laatikkoon meni vielä kisna :D Mikä ihme tuota kattia kiehtoo laatikoissa/pusseissa ym.? x3

~


No nyt joku varmaan miettii et missäs Chinat, CC:t ja OPIt? Ne ovat "kunniapaikalla" hyllyssä <3

My nearest 'n dearest :)

Vielä pitäisi tyhjentää kylppärin kaapista hiustenhoito-kamat ja edt:t tähän samaiseen lipastoon ku vielä mahtuvat... :) 


Ja aiemmassa postauksessa olleille kuontalo ENNEN kuville seuraksi JÄLKEEN-kuvat, por favor;

ENNEN...
...JÄLKEEN

ENNEN...
...JÄLKEEN
Kuten kuvista huomaa niin malli pysyi aikas samana, pituutta ja massaa lähti vaan aika paljon veks... Eikä JÄLKEEN-kuvia kannata ileem puolesta ymmärtää väärin; kärsivä ja väsyny ilme johtuu vaan siitä että väsytti aikas pirusti :P

~


Ja vielä loppuun ihan random pick lakoista mitä tuli Hedarilta, ainoastaan CG:n Liquid Crystal jäi uupumaan :/ On kyllä ihan huippua et saa aina porukkaa mukaan kimppatilauksiin, niin ei aarteiden kotiuttaminen jää kellään ainakaan törkeistä postikuluista kiinni <3

CG Full Spectrum, CC Age of Aquarius, OPI DS Treasure ja Passion.3 kommenttia:

  1. Ihana hylly, tommosen minäkin tarvitsen! :) Ja kiitos vielä kimppatilauksen järjestämisestä, täällä innolla odottelen pakettia postista! :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on tuo sama hylly, tykkään kovasti! Kiva, kun se vie vähän lattiapinta-alaa, mutta on silti oikea tilaihme. Mutta joo.. mä en kyllä olisi osannut tuota koota yksin :D Kokosin äidin kanssa ja yhdestä laatikosta unohtui pohja pois.

    VastaaPoista