lauantai 27. huhtikuuta 2013

Haaste 3: Pilkkutikku

Ildaah

Dodiih, nyt on tietsikka taas sen verran kuosissa että saan tämän viikon Lakkaushaasteen kuvat blogiin, jei :P Eli haasteen aiheena oli pilkkutikku.... .... joka kyllä taipuu meikäläisen mielessä joko dotting tooliksi tai dottariksi x)

~

Ikinä en ole kyllä yksiin(kään) lakkauksiin käyttänyt näin montaa eri lakkaa, oh my oh my... :D ja mainittakoon että nää on mun kolmannet dottailut ever o_O


Myötäpäivään "klo.12:sta" alkaen; MO:t Dancing Queen ja Boogie Nights, Revlonin ihanat himokki-vaihdokit Whimsical ja Popular, IsaDoran Marzipan ja Icy Lilacs, Golden Rose Jolly Jewels 105, Color Clubin Wing Fling (U - PE - A), Lumene Natural Code Make Impact, Sally Hansen Diamond Flash [sponssattu] ja Mereneid Base Coat - Ridgefiller [sponssattu]

Oikea käsi; Ridgefiller, Icy Lilacs x 2, Popular x 1, dottailuissa Wing Fling ja Make Impact


Vasen käsi; Ridgefiller, Marzipan x 1-2, Whimsical x 1. dottailussa samat Wing Fling ja Make Impact


Vasemman käden etusormessa Icy Lilacs, Popular, Dancing Queen ja Jolly Jewels 105, sekä oikean käden etusormessa Marzipan, Boogie Nights ja Jolly Jewels 105.

~

Käytiin tänään Isännän kanssa Tampereen Ikeassa, ja tässä vähän sneak peak siitä minkä parissa meikäläinen tulee huomenna painimaan.... ;) Veikkaan kyllä että koko perhe on auttamassa enemmän tai vähemmän; Isäntä takapiruna, Neiti Huomenna 9kk järjestelee (lue: repii, kuolaa, piilottaa) tavarat apuinaan kissat, jotka myös mielellään "järjestelevät" ja kiipeilevät (puoli)valmiin tekeleen päällä/sisällä. Ja testaavat/syövät pahvilaatikon, tietty x)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti