maanantai 25. kesäkuuta 2012

Piiiitkä loma [FIN]

Terve, te kaikki juhannuksesta selvinneet! :)


Perjantaina se sitten alkoi - pitkään ja hartaasti odotettu mammaloma - hyvä näin, sillä alkoi jo väsy painamaan töissä huonosti nukuttujen öiden takia... harjoitusta tulevaan, siis... ;)

Nyt sitten vain ollaan, ihmetellään ja odotellaan n. kuukausi h-hetkeä... Kalenteri näyttää niinkin täyteen buukatulta kuin kampaaja + firman kesäloman aloittajaiset (= "ilmaisen viinan bileet") tulevana perjantaina, ja ensi viikolta lähtien viikoittaiset neuvola-visiitit. Onneksi Isäntäkin on jo silloin kesälomalla, niin ei tarvii tympiintyä kotona itsekseen kuin vaan tämä viikko.

Vaikka en sinäänsä juo paljoa (ja silloinkin "limuviinoja"), niin harmittaa kun moni rämä... sivistynyt ja hillitty baarireissu on jäänyt väliin... oikeastaan tämä asui kohdalle jo ennen raskautta viime loppukesästä/alkusyksystä, kun sain lääkkeet joiden kanssa ei suositella alkoholia. Kyllähän tuo sosiaalista elämää tuntuu vähän hiljentäneen :/

- Oliko villi uusi vuosi??
No tuota...
-Entäs vappu?
No tuota...
- Synttärit?
Nooh...
- Oltais lähdössä tyttöjen kans laivalle, tuutko messiin?
Öööm...
- Oliko märkä Jussi?
...
- Mites kesälomanalottajaiset, kait sä sinne tuut?
Meikäläisen löytää buffetin viereen rantautuneena...

Haikeana siis jatkan toisten blogejen lueskelua, kun Teillä ihanaisilla tuntuu olevan enemmän tuota elämäntynkää ja menoa- itsellä kun ajatukset ja arki pyörii niin totaalisesti lähinnä oman navan ympärillä (tai ennenmminkin jäljellä olevan navan ALLA - ja välillä se tosiaan tuntuu PYÖRIVÄN, saa nimittäin rakko, vatsalaukku ja kylkiluut vuorotellen aina oman osansa Ninjan liikkeistä)

Pienenä lohtuna taas todettakoon, että jos firman bileissä on ollut aina juomapuoli kunnossa, niin kyllä ruokapuolestakin on aina pidetty huoli - nyt keskitytäänkin enemmän siihen kiinteään ravintoon sitten :) Odotan vaan jo innolla millaisia sammakoita porukka alkaa suustaan päästelemään, kun promillet nousee... On nimittäin kyllä tähän mennessä saanut (vieläpä selvinpäin olevilta miestyökavereilta) kuulla kaikenlaisia kohteliaita/ah-niin-vitsikkäitä "syötkin sitten jo kahden edestä, heh heh"-aivopieruja ("ai sulla on laskettuun aikaan VIELÄ x viikkkoa?" = olisin mahan koon perusteella luullu et posahat millä hetkellä hyvänsä!)
Joidenkin kollegojen kannattais olla kyllä aika hissukseen - monella kun tuntuu olleen aika mahtavat kalja/makkaramahat koko sen viiden vuoden ajan mitä oon tuossa firmassa pyöriny :D Mutta auta Armias, jos itse vihjaiset näille wannabe-koomikoille jotain kesäkuntoon pääsemisestä tai jatkuvasta "Suomen suosituimman vihanneksen" syömisestä eväinä niin voi sitä selitysten määrää...! Välillä tuntuu että meillä on aika herkkähipiäisiä miehiä töissä :P


Puistoruusujen kukkaisloistoa lokakuussa 2011


Mitäs tässä lomaillessa nyt sitten tekis? Myönnän että olen rutiinien orja, menen aina lomien alkaessa jotenkin lukkoon, kun aikaa onkin käytettävissä "yli tarpeen". Tuntuu ettei tarvitse panostaa hirveästi pukeutumiseen/meikkaamiseen, kun ei ole mitään menoja - lomareissujakaan ei olla suunniteltu, kun autossa (tai missä tahansa) istuminen alkaa olla jo aika tuskaista tuntia pidempää matkaa (alaselkä kipeytyy niin perhanasti). Hirveästi ei kannata alennusmyynneissä pyöriä, kun ei tiedä miten kauan minkäkin kokoiset vaatteet mahtuu enää päälle - plus tulee paha mieli kun hehkeät, hoikat ja kauniit naiset miettii minkälaiset bikinit sitä tälle kesälle ostais. Pieni lohtu tähän oli kyllä se, että löysin H&M:n alesta reilu viikko(?) sitten alesta MAMA-farkkushortsit, t-paidan, farkkupaidan ja normikokoisen tunikan :) Jos joskus tälle tulokkaalle tulee seuraa, niin on ainakin äitiysvaatteita valmiina kokohaarukassa 38-42 xD


Samalla reissulla löysin myös rintaliiveihin magic clipsejä KappAhlista, jotta olkaimet ei näkyis rumasti esim. painijaselkäisten toppien alta - kiitokset muuten vinkistä MouMou! Ovat vähän erimalliset, mutta aivan loistava idea anyway :) Ja maksoivat vaan 2,95e

Saan sentään tulppaanit kasvamaan, wuhuu! Ovat muuten ainoat kukat tässä postauksessa, jotka eivät ole edellisen asukkaan "jäljiltä" takapihalla x)Tavarat uutta tulokasta varten on jo aikalailla paikoillaan, loppuviikosta haetaan Askosta hoitopöytä jonka äiti halusi sponsoroida <3 Mitään sen radikaalimpaa ei tehty kun vaihdettiin atk-/vierashuoneen ja makuuhuoneen paikkoja, kun ent. atk-huone on isompi  (tai siis; ite olin lähinnä henkisenä tukena, kun en saa kannella hirveästi mtn painavaa - ja väitin kyllä tiukkaan että huoneiden koot olisivat päinvastoin, kunnes Isäntä otti mittanauhan käteen ja romutti tämänkin "faktan".... damn) Huoneiden tapetointia tms. en jaksanut edes ajatella, on ollut sen verran väsynyt/tunteellinen/kireäpinnainen fiilis viime aikoina että ei siihen enää mtn remppahommia, kiitos :B"Mitä yhdestä Särkyneestä sydämestä..."

No mutta hei - blogikirjoittelu = parempi mieli, taas se tuli todistettua! Nyt vaan tuntuu selän (ja naperon) mitta tulleen täyteen tästä istuskelusta, joten adios tältä erää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti