lauantai 14. heinäkuuta 2018

Tupla-ihastus

Huh hellettä...! Pitkästä aikaa löytyi taas inspiraatiota kynsien lakkaamiselle, nimittäin Kynsikoristelut-ryhmän synttäreiden kunniaksi järjestetty kilpailu (osallistuaksesi sinun tulee olla em. ryhmän jäsen) :) Teemana lakkaukselle/koristeluille on siis Juhlat ja osallistua kerkeää vielä tänään ja huomenna!

~

Kun katselin lakkoja läpi tätä lakkausta varten, halusin testata siihen viimeisimpiä hankintojani, nimittäin Painted Polishin lakkoja jotka tilasin Hypnotic Polishilta (en hyödy linkistä mitään) 
Harvemmin tulee enää ihastuttua uusiin lakkamerkkeihin, mutta Painted Polishiin olen (ainakin näiden lakkojen perusteella) ihan pihkassa <3

Pohjaväriksi pääsi ihana Blush Babe :3 Yleensä vieroksun lakkoja joissa on sekoitettu lineaarista holoa ja holo-glitteriä, mutta tässä lakassa ne pelaavat kullä hyvin yhteen. Väri on kaunis pinkkiin taittava nude.

Olin kuullut aiemmin paljon hyvää samaisen merkin leimauslakoista, ja niitäkin ostin muutaman. Sävyt valitsin sillä ajatuksella että mikäli into leimaamiseen joskus lopahtaa niin lakoille tulisi käyttöä ainakin ns. perus-cremeinä ;)
Siinä missä ihastuin PP:n lakkoihin, olen ihastunut myös Moyran leimauslaattoihin (en hyödy linkistä mitään) Tähän lakkaukseen käytin laattaa 55 -Fall. Leimauslakkoina toimi (moitteettomasti!) pastelliset Stamped in Blush ja Stamped in Seafoam.
Mihin lakkamerkiin tms. olet ihastunut viimeksi? <3 <3 <3

1 kommentti:

  1. Moyran laattoihin olen tainnut viimeksi ihastua. Nyt en ole tutustunut uusiin kynsilakkamerkkeihin kun yleensä ostan aina niitä samoja suosikkeja...

    VastaaPoista