tiistai 8. toukokuuta 2018

Well holo there...

 ... it's me, Summer ;P

~

Harmaiden kynsien jälkeen jotain kirkasta ja ÄKKIÄ! Ensikosketukseni NCLA:n hololakkoihin on tämä kaunis punainen Red Square. Sanonpahan vaan ettei tule jäämään viimeiseksi jos loputkin sävyt ovat yhtä laadukkaita! :O Lakkasin tätä kaunotarta kaksi kerrosta, vaikka olisi varmaan yksikin riittänyt. Vierastan punaisia lakkoja ylipäätään, mutta tämä on kyllä mieluisa punaisen sävy, ei liian lämmin tai oranssiin taittava. JA TUO HOLO...! LÄÄH! :P

Aksentti-kynnelle lakkasin pohjalle kolme kerrosta Ruby Wingin UV-reagoivaa Conch Wait-lakkaa. Luulen ettei tällä lakalla saa täysin peittävää lopputulosta sitten millään :D Suorassa auringonpaisteessa Conch muuttui vaaleanpunaisen/oranssinhohtoisesta hyvin samansävyiseksi punaiseksi kuin Red Square. Keskipäivällä väri oli vielä intensiivisempi punainen kuin mitä sain iltapäivällä kuvattua - hyvä kombo siis!
                          Red Square toimi hyvin myös leimaamisessa, tällä kertaa aksenttiin päätyi kuvio MoYou Londonin laatasta Minimal - 08 (olen ihastunut Minimal- ja Scandi-laattoihini <3 )


 Jos olette ihastuneet johonkin NCLA:n holo-lakkaan niin nyt saa ilmiantaa lemppari-sävyjä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti