lauantai 31. maaliskuuta 2018

Testing testing á la pääsiäinen

Olen taas yrittänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja käyttää lakkoja jotka ovat jääneet testaamatta - tuntuu että jumitan aina vain tiettyihin vanhoihin suosikkeihin :'D

Osa tällä kertaa käyttämistäni lakoista ovat lojuneet ALEXissani jo tovin, osa vain hetkisen. Muistinpa samalla miten mukavia lakattavia OPIn Infinite Shine-lakat on!

 
~


Nähdessäni OPIn kevään/kesän Lisbon-kokoelman huokaisin vain ihastuksesta - tahtoo ainakin tuon keltaisen, sinisen ja lähes-valkoisen! Ja kuinkas sitten kävikään... :D Kun en osannut päättää kaikista sävyistä millä lakkaisin, päätin pitkästä aikaa vesimarmoroida pääsiäismunien innoittamana :3 
(Sujahti sitä sitten näemmä yksi kesto-suosikki kuitenkin mukaan, The Post-It -glitteri :D ) 


OPI Infinite Shine Suzi Chases Portu-geese, Tile Art to Warm Your Heart, Sun, Sea and Sand In My Pants,
Closer Than You Might Belém (Lisbon Collection, 2018), Style Unlimited, Whisperfection (Fall 2016)  + OPI Lights of Emerald City (Oz The Great And Powerful Collection, 2013)
Aloitin lakkaamalla pohjaväriksi kaksi kerrosta Suzi Chases Portu-geesea. En osaa sanoa onko tässä valkoisessa pisara vaaleanpunaista? OPI on tainnut herätä siihen että tällaiset lähes-valkoiset-sävyt (5:39) ovat ihmisten mieleen (eivät ehkä näytä niin "kovilta" ihoa vasten kuin puhdas valkoinen, esim. Alpine Snow?)

Itse vesimarmoroimisessa käytin kaikkia Infinte Shine-sävyjä. Pieneksi mausteeksi lisäsin hiukan LoEC:iä (ei ehkä paras glitter-valinta mutta näillä nyt mennään :3 )

OPI Infinite Shine Sun, Sea and Sand In My Pants Ei sitten hirveästi osunut vasemman käden kynnet keltaiseen raitaan (paitsi peukalo ^ ) :'D


OPI Infinite Shine Closer Than You Might Belém


 ~


Sain testattua  muuten yhden lakan myös varpaankynsiin! 

Eli fair warning for the faint of hearted:
 


Useasta yrityksestä huolimatta en ole vielä saanut käsiini Cirquen Halcyonia, joten tilasin sitten ruusukullan tuskissani kerran samaisen merkin Julietten, jonka totesin vähän turhan hopeiseksi. Noh, SITTEN hommasin vielä Himalayan Pinkin, jonka totesin tänään tyrmäävän kauniiksi holoineen päivineen (mutta saan todennäköisesti rauhan vasta kun saan myös Halcyonin hyppysiini xP )


Kuva lainattu; Lacquered Bits
 Huh huh. Niin kaunis lakka, niin varjossa kuin auringonpaisteessakin!


Cirque Colors Himalayan Pink
Näiden auringonpaisteisten kuvien myötä toivotan Teille kaikilleHYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ! 


Blast from the past

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti