lauantai 10. maaliskuuta 2018

Kun mies lakat valitsi (pt. 5 + 6)

Moi taasen :) Kun mies lakat valitsi-teema alkaa olla lopuillaan, ja kuten edellisessä postauksessa mainitsin, tällä kertaa oli "pakko" käyttää kahta seuraavaa lakkaa yhdessä - ne sopivat NIIN hyvin yhteen! Innoitus tulikin miehelleni syksyn värikkäistä lehdistä :3


Läheiseltä rannaltamme 2.9.2016

 ~


1. China Glaze Let's Chalk About It = LUMI
2. Wild & Mild 677 Lonely Planet = LUMEN KIMALLUS
3. Wild & Mild 263 Alien = KEVÄÄN VIHREYS
4. China Glaze Running in Circles = KESÄN VIHREÄ LUONTO
5. + 6. essence 66 shade of happiness + 117 i'm so very = SYKSYN LEHTIEN VÄRIT


Näiden syys-essencejen kanssa ajattelin ensin vesimarmoroimista ("yllätys"), mutta sitten muistin viime vuoden puolella tilaamani MoYoun laatat joista en ole vielä kaikkia testannut. Testausvuoroon pääsikin neulekuvioita sisältä laatta Festive - 04. Pohjaväriksi lakkasin kaksi kerrosta keltaoranssia 66 shade of happinessia ja leimat tein punaruskealla 117 i'm so veryllä. Päälle vielä OPIn matta-päällyslakkaa :)  (shade of happinessin sävy on niin lähellä "Postin oranssia" että kiitos Postin välillä ah-niin-hyvin-pelittävän- toiminnan takia olen ristinyt sen aiemmin muotoon shade of shi*iness - hieno väri mutta epäonninen assosiaatio xD )

Leimauksissa i'm so very näyttää kyllä livenä ihan perus-punaiselta mutta mitäpä tuosta - tykkäsin silti ^_^ 
Rekvisiittana toimiva lanka on Novitan 7 Veljestä Polaris hehku (849), josta on tekeillä villasukat (yhdistettynä yksiväriseen 7 Veljestä hunajaan (289) )


Läheiseltä rannaltamme 2.9.2016


Ai että kun olisi jo syksy...! Sekin aamu jona nuo ylläolevat luontokuvat otettiin oli NIIN upea :3 Järven päällä oli aamulla niin tiheä sumu ettei vastarantaa näkynyt ensin lainkaan.

Kynsilakkojenkin värimaailmasta syksyiset/maanläheiset sävyt ovat pitkään olleet suosikkejani - pidätkö Sinä lempivuodenaikaasi liittyvistä kynsilakkasävyistä? :)

Rentouttavaa viikonloppua! (Joutessasi tsekkaa vielä myytävänä olevat lakkaseni, nyt on nimittäin settien hinnat kohdillaan! ;) )

1 kommentti:

  1. Kiva lopputulos. Minulla on tuo sama laatta, ja minä pidän sitä jotenkin joulusena, vaikkakaan ei nämä sinun kynnet kyllä jouluisilta näytä.
    Lempivuodenaikani ovat kevät ja kesä, ja kesään kai liitetään holot ja kirkkaat värit, etenkin keltainen. No, minähän rakastan holoja ja keltaista, ja muitakin kirkkaita värejä.

    VastaaPoista