lauantai 5. elokuuta 2017

Punavaahtera ja holotettu legenda

Voihan otsikoinnin aateliset taas :'D

Fiilis on ollut tällä viikolla aika syksyinen, kiitos töihinpaluun ja sateisten kelien. Nyt on jo sellainen olo että kynsille kaipailee jo maanläheisiä, ruskaisia sävyjä (vaikka voihan niitä käyttää ympäri vuodenkin) ^_^

 ~

Vähän aikaa sitten tuli hommattua Yves Rocherin kaunis, punertavan ruskea Rouge érable ( = punavaahtera) Ihan täyttä dupea itseltäni ei tälle sävylle löytynyt, lähimpänä on Barry M:n tummempi ja punaisempi Paprika.

Kuvassa yksi paksuhko kerros. Ai että oli ilo lakata, YR:n mainiolla sudilla varsinkin! <3


Yves Rocher 45. Rouge érable.


They're not the same, they're similar ;)

Viimeisillä holo-pigmentin jämillä sain holotettua vielä muutaman lakan, joista yksi oli Essien Leggy Legend (voi että tuo holottaminen on koukuttavaa, saatan joskus joutua tilaamaan lisääkin... ;) )

Lakkasin kerroksen Leggyä muiden paitsi nimettömän päälle. Nimettömään leimasin Leggyllä tikrun pään MoYou Londonin laatasta Suki Collection - 01 ja keskisormeen (vähän liian hentoiset) bambut Rican Gold Diggerillä.


MoYou London Suki Collection - 01


Varjossa

BOOM! Auringonpaisteessa!


Me likey this Legend ;3


Holo-postauksen kuvista unohtui seuraavan kuvan kaksi ensimmäistä kaunotarta, essencen oh my glitter! ja Guerlainin Riviera. Myös vihreitä lakkoja karsiessani annoin muutamalle niistäkin vähän holoa :)


essence 133 oh my glitter!, Guerlain 02 Riviera, OPI Bronzed to Perfection, Essie Leggy Legend.

Beautybay It's A Starry Sky On Wall Street, essence 139 walk on the wild side, essence 170 beijos de brazil, OPI Jade Is the New Black.

Nyt iltapalaa nassuun ja öitä! :3

6 kommenttia:

 1. Mulla ei tähän aikaan ole syksyinen fiilis kun ensi viikolla alkaa parin viikon aurinkoloma 💓. Palasin tähän samaan heti kun muutin takaisin Suomeen että aurinkoa loppukesästä niin syksy tulee sitten vähän rysäyksellä ja alkaa paremmin. Taas tein tänään kesäkynnet.
  Paljonko se holopigmentti maksoi ja moneenko lakkaan riitti? Kuulostaa nimittäin tosi koukuttavalta tuo holotus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo 2 gramman pigmentti-pullo maksoi ~31e posteineen. Itse sain holotettua 28 lakkaa, mutta pullo-koot olikin 6-15ml väliltä. Ja tokihan esim. creme-lakkoihin menee hurjasti enemmän pigmenttiä, varsinkin jos haluaa vahvan holo-efektin. Eli ihan riippuu siitä MITÄ meinaa holottaa ;)

   Poista
 2. Yvesin lakat ovat hyviä ja helposti peittäviä. Ainut vaan että pitkä pullo kaatuu helposti :D

  VastaaPoista
 3. Leggy Legend on niin ihana muutoinkin, mutta kaunokainen myös holoversiona. :)

  VastaaPoista