sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Aakkoshaaste; valinnan helppous

Hah! Kuten otsikko kertoo, valinta oli tällä kertaa helppo; U-alkuisten lakkojen testaamattomat kun hupenivat kolmesta kahteen :D Toki lakkasin jopa MOLEMMILLA ;)

~

Siinä missä lakkojen valinta oli helppoa niin voinpa sanoa että pohjavärinä käyttämäni Essien kauniin Udon Know Me:n sävyn toistuminen oikein kuvissa/värin määritteleminen taas... NOH. Allaolevat kuvat on otettu ulkona auringonpaisteessa ja varjossa. Ihan kuin eri lakka!

  Okei. Essien sivuilla väriä kuvataan sanoilla "mysterious, stony blue" Mysteerinen? Todellakin. Mutta itse en kyllä laske tätä siniseksi, ennemmin siniharmaaksi. Välillä UKM näyttää myös hitusen oliiviin tahi salviaan taittavalta harmaalta. Nopealla vilkaisulla á la Google;
 
Google

Pieni vertailu omista lakkasistani. Hämärässä luonnonvalossa otetussa kuvassa vasemmalla UKM on kovin harmaa, kun oikeanpuolimmainen salamavalolla otettu kuva taas tuo esiin huomattavan sinisyyden jota esim. China Glazessa (4.) taas ei näy.
Niin ärsyttäviä kun tällaiset murretut sävyt onkin kuvata, niin toisaalta siinä niiden nerokkuuskin piilee; erilaisissa valaistuksissa yksi sävy muuntuu moneksi. Nice :3

1. OPI I Am What I Amethyst
2. OPI Mermaid’s Tears
3. OPI I Cannoli Wear OPI
4. China Glaze Intelligence, Integrity & Courage
5. Essie Udon Know Me
6. OPI Embrace the Gray


Paritin hillityn Essien oikein mielelläni KBShimmerin mattaisten neon-pylpyröiden kaveriksi ja leikin pikkuisen glittereiden kanssa. Neon-glittereiden seassa on myös vähän pientä punaista glitteriä :P


KBShimmer Upside Round

Perhepotretti:

KBShimmer Upside Round (alla OPI You're So Vain-illa), Essie Udon Know Me

Lumene 28 Under the Birch/Koivujen alla, Misa Under My Sun-brella, Essie Under the Twilight, Bear Pawlish Ultra Violet, konehelsinki U25 (alla OPI Eurso... Euro), konehelsinki U12 (alla OPI Under the Mistletoe), konehelsinki U12 (alla OPI Over & Over A-Gwen)

Seuraavaa postausta pitääkin sitten vähän odotella; lähdemme kohti anoppilaa ylihuomenna ja blogin äärelle palaan sitten vasta ensiviikon jälkeen. Instan puolelle saattaa jotain (kosme- tai muuta asiaa) ilmestyä mutten lupaa mitään xD Nähdään taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti