keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Aakkoshaaste: Rainy days

Uutta kirjainta putkeen, tällä kertaa käsittelyssä R (Q-alkuisia lakkoja kun ei löytynyt ainuttakaan) Valinnanvaraa oli yllättävän vähän, mutta en meinannut kyllä keksiä tällä kertaa MITÄÄN; kunnes muistin Simply Nailogicalin tekemät jalokivi-kynnet ja kokeilin itsekin samaa tekniikkaa (videolla n. 04:20 eteenpäin) :) Itse annoin näiden "kokokynnen decalien" kyllä kuivua lähes vuorokauden.

~

Ei ihan jalo- tai edes liuske-kiveä :'D Itselle tuli kynsistä mieleen se hetki kun aallot ovat lyöneet rantaan ja ovat juuri vetäytymässä pois. Ikävä kyllä nämä lakkaukset kestivät vain reilun vuorokauden - hiostuvat kädet nitriilihanskojen sisällä koko työpäivän pitävät lakkaukset mukavan pehmoisina ja tuhoontuomittuina (kiitos jäljellä olevien pekkasvapaiden, otin kesälomaan pienen ennakkostartin ja pidinkin jo tänään tyttären kanssa ensimmäisen kesälomapäivän perjantain sijaan)

 
Colour Alike Raindrop, OPI Rich Girls & Po-boys, Lumene 24 Rainy Days / Sadepäiviä, Enchanted Polish Reign Beau.

 Pienestä R-joukkiosta jäi testaamattomiin vain kaksi lakkaa, wuhuu!

Deborah Lippmann Red Ruby Slippers, Sally Hansen Ruffle (mustaa matta-glitteriä kirkkaalla pohjalla), Enchanted Polish Reign Beau, Colour Alike Raindrop (leimauslakka), OPI Rich Girls & Po-boys, Lumene 24 Rainy Days / Sadepäiviä

 Vielä ah-niin-jouluinen jo aiemmin testattu kvartetti - meikäläisen kestosuosikit mitä tulee punaisiin ja vihreisiin lakkoihini <3

OPI DS Ruby, Nubar Reclaim, China Glaze Running in Circles, OPI Red Fingers & Mistletoes

Seuraavalla kerralla onkin varaa mistä valita! On meinaan ihan muutama S-alkuinen sävy tullut hommattua ;D Koitan haastaa itseni etten valitsisi mitään sinistä, vihreää, keltaista tai violettia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti