sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Aakkoshaaste: O

Ehtoota taas :) Aakkoshaasteessa on edetty jo O-kirjaimeen; kovin montaa testaamatonta ei tähän haasteeseen sitten enää tulekkaan. Sitten testailen rändömisti niitä jotka ovat jääneet tämän haasteen jälkeen vielä testaamatta; ja niitä onkin sitten vähän enemmän ;)

~

Tänään päätin että rumankaunis KBShimmerin Open Toad Shoes on korkattava; en ole aiemmin saanut päähäni mitä yhdistäisin tähän syksyiseen kaunottareen; oliivinvihreässä pohjassa kun on sinisiä, limen- ja burgundinvärisiä glittereitä o_O (ei ihan perinteisin ja helpoin väriyhdistelmä, varsinkaan jos haluaisi lakkauksesta edes  hitusen kesäisemmän)
Poimin sitten glittereistä vähän värimaailmaa Toadin kaveriksi :)
KBShimmer Open Toad Shoes & Orchidding Me?, essence Oh Captain, My Captain!, OPI OPI With a Nice Finn-ish (D.I.Y-H)

Toad pääsi koristamaan kahdella paksummalla kerroksella aksentti-kynttä ja muille kynsille lakkasin niin ikään kaksi kerrosta essencen Oh Captain, My Captain!:ia. Leimaus-lakoiksi valitsin KBShimmerin huikean violetin holon Orchidding Me?:n ja tee-se-itse-holotetun OPIn OPI With a Nice Finn-ish:in.


Kovin kesäinen talventörröttäjä-kuvio löytyi MoYoun laatasta Pro Collection - 14.


Kivat näistä tuli, vaikka tokko kovin kesäiset?? Mieli halajaa jo syksyä! (Btw, oletteko nähneet jo OPIn syys-kokoelmaa? Take my money!)
Ensin tein vesimarmoroinnit kaikkiin muihin paitsi aksentti-kynsiin, mutta nämä lakkaset eivät tulleet lainkaan keskenään toimeen, joten ei kun alusta. Onneksi ei ollut kiire mihinkään niin jaksoi ottaa toisen kierroksen :D


 Tässä vielä O-alkuiset lakkani;

KBShimmer Open Toad Shoes, Emily de Molly Open Season, Wet 'n Wild On a Trip, essence Oh Captain, My Captain!, KBShimmer Orchidding Me?, essence On a Space Is the Place

OPI OPI With a Nice Finn-ish (D.I.Y-H), Beauty UK Olympic Bronze (leimaus), Ciaté Oil Slick, Fancy Gloss Olives & Mustard, Franken "Oh-range!" (50/50 flormar 236 + N011)

Ja aiemmin testatut;

essence 133 oh my glitter!, I.L.N.P Open Fields, Essie Off Tropic, Emily de Molly Oceanic Forces


 Ei olisi enää kuin kaksi täyttä työviikkoa ja sitten kesäloma! Jaksaa jaksaa! Mites Sinulla? :)


2 kommenttia: