perjantai 24. maaliskuuta 2017

Pieni merenneito

Helou taas :) Tällä kertaa haluan esitellä Teille aivan mielettömän kauniin thermolakan johon iskin silmäni välittömästi kun näin ensimmäiset swatchit Femme Fatalen The Little Mermaid-kokoelmasta. 

~

Pride Must Suffer Pain on lämpimässä tilassa turkoosi ja kylmässä violetti. Lakassa on myös punaista shimmeriä, hentoista scattered-holoa ja sini/vihreitä lastuja. Aika paljon kaikkea yhdessä mutta kaikkea juuri sopiva määrä :) 

Omille kynsille riitti kaksi kerrosta, pidemmät kynnet vaatii varmaan kolme. Nimettömässä ja keskisormessa vähän kuplia ja korallia MoYou Londonin laatasta Sailor - 08 frankenilla.
Lämmin...

... ja kylmä.

Sen huomion tein tästä lakasta että värien vaihtuminen tulee esiin todella herkästi - ihmettelin kun monesti kynsiä koristi turkoosi/violetti "ranskalainen manikyyri" kun kynsien kärjet olivat eriväriset :D Siis MINULLA, jolla on vapaata kasvua 0-2mm/kynsi. Mahtavaa! :3 Kylläpähän on vaan mahdottoman söpö lakka. Onko Teillä jo pastelliset sävyt täyttäneet ostoskorit? :D


 ~ ~ Briefly in english ~ ~

Here's such cute thermo from Femme Fatale - Pride Must Suffer Pain. It's just beyond beautiful! Not the most opaque-one (I got away with two thicker coats) but it has quite sensitive thermo-effect; u can see the change even on my short lil' nubs! Yay!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti