perjantai 2. joulukuuta 2016

Jude Nuoruutta vastaan (pic heavy)

Nämä lakkaukset ovat viihtyneet kynsillä koko viikon, vasta nyt alkaa kärjistä rapista pois :) Kyseessä ovat Enchanted Polishin holoiset multichromet Hey Jude ja The Youth. Halusin vertailla näitä kahta kynsillä vierekkäin, joten joka toisella kynnellä on Essien Off Tropicin päällä Hey Jude ja joka toisella The Youth.


Pulloissaan Jude ja Youth ovat kooovin samankaltaisia; kumpikin siftailee vihreää, sinistä ja pinkkiä - Jude on kyllä hieman lämpimämmän sävyinen oliivinvihreän ja kultaisen sävähdyksineen, Youth taas viileämpi harmaan ja violetin kera.

Jude, Youth

Jude, Youth


Youth, Jude


Tulin siihen tulokseen etten välttämättä tarvitsisi näitä molempia; lämpimät sävyt vetää puoleensa joten jos pitäisi valita, Jude jäisi, koska vihreä <3

Kuvissa etusormessa ja nimettömässä Jude, keskisormessa ja pikkurillissä Youth.Varjossa Youth on selkeästi harmaa, Jude vihreä.
Ai että multichromet on upeita, vieläpä holotettuina! Ei tee edes mieli koristella! :'D

Mikä on Sinun lemppari multichrome-lakkasi? Itsellä se on ehkä kuitenkin vielä Color Clubin Burnt Out :3


~ Briefly in english ~

I wanted to compare two green-ish EP's on nails; Hey Jude and The Youth (over Essie Off Tropic) Hey Jude is obviously warmer in green, olive-green, gold and pink where The Youth is more cold-toned in grey, pink, purple and green.5 kommenttia:

  1. Onpa kyllä upeita lakkoja! Mulla ei ole yhtään tämän merkin lakkaa mutta ilmeisesti hyviä, ainakin holottavat kunnolla :)

    VastaaPoista
  2. Onpa kauniit molemmat! Mä jotenkin ihastuin kyllä tällä kertaa Youthiin enemmän, mutta voi johtua siitä että Jude tuo tosi paljon mieleen Opin Green on the Runwayn eikä se enää herätä sellaisia ihastuksen huokauksia kun aikanaan :D

    VastaaPoista