sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Halki Universumin

Kävipä niin että rakas kanssa-lakkaaja päätti karsia mm. Enchanted Polish-kokoelmaansa ja kyseli josko olisin kiinnostunut... hmm, let me think... ;D

"Onneksi" nyt on aikaa lakkailla ja postata lakkasista kun olen ollut tämän (ja ainakin ensi-) viikon sairaslomalla telottuani polven leikkipuistossa viikko sitten x_x  Aiemminkin osumaa ottanut vasen polvi sanoi poks ja meni osittain sijoiltaan - mihinkään operaatioon onneksi ei tarvinnut lähteä,  turvotus ja kipu vähenee koko ajan :)

~

Mutta asiaan! Ensimmäisenä halusin testata kaunista Avaruus-lakkaa eli Enchanted Polishin Across The Universeä. Kuvissa kynsillä Trind Nail Repair, Essie Licorice x 1-2, EP Across The Universe x 2 ja HK Girl nimihirviö-pikakuivattava.

Ensimmäinen (epätarkka) kuva on otettu luonnonvalossa, jolloin oikeuksiinsa pääsi eniten lakan indigonsininen/violetti/magenta-värileikki. Valo saa esiin tietyssä kulmassa myös kauniin sinivihreän sävyn jota en saanut vangittua kuviin :')Seuraavat päivänvalolampun valossa otetut kuvat saa esiin myös lakan ihanan holo-efektin; *huokaus*

Ihan naurettavaa miten kaunis tapaus <3

Enchanted Polishia löytyy ainakin merkin omilta sivuilta (ja keräily- ym. harvinaisuuksia eBaysta) mutta hälytys varastojen täydennyksistä/uusista julkaisuista kannattaa ottaa kyllä käyttöön jotain somen kanavaa hyväksikäyttäen; varsinkin uudet sävyt myydään loppuun alta aikayksikön! Hintaa lakkasilla on 16-17 $ ja postikulut on 13$ ensimmäisestä tuotteesta plus 2$ jokaisesta seuraavasta. Tullimaksuihin kannattaa toki myös varautua.
Btw, hyväksi kanavaksi mm. EP-metsästykseen suosittelen myös instagramia ja esim. hashtageja #polishsale #polishdestash joilla monet ulkomaiset bloggaajat myyvät lakkasiaan; tsekkaa toki allekirjoittaneenkin myytävät ;) 


Briefly in english

I bought (also) fiew Enchanted Polishes from a fellow-lacquerista and first up is EP's Across The Universe which really IS out of this world ;) In the pics I added two layers of ATU over my go-to-black creme, Essie Licorice.

2 kommenttia:

  1. Aika uniikin näköinen lakka. Mulla ei näitä olekaan yhtään :)

    VastaaPoista
  2. Enchanted Polisheilla on jokin spessu paikka meikäläisen sydämessä, vaikka samantyyppisiä multichromeja löytyy monelta muultakin merkiltä, esimerkkejä löytyy vaikkapa täältä;

    http://destrucsdefilles.com/2013/12/multichrome-polish-comparison.html

    VastaaPoista