lauantai 10. syyskuuta 2016

Anarkiaa! Pinkkiä ja bling blingiä!

Hola los amigos! Olen tenhyt edellisen postauksen jälkeen parit tummanpuhuvammat/syksyisemmät kynnet, mutta perfektionisti kun näemmä osaan välillä olla (tämän harrastuksen suhteen) niin en sitten niistä mitään postannut - koska joko lakkaus ja/tai niistä otetut kuvat eivät miellyttäneet. 1st world problems :'D


Jaa! Vai ei ruska, pimeys ja asenne siirry kynsille, häh?!?! No pistetään sitten kimallusta ja pinkkiä! Ja kukkia! Sittenpähän tiiätte, niin! Hahaa!

Lainattu; Disney


 Huh mitä anarkiaa :'D




Leimadecalit tein Pueenin laatasta SE01A Mundo de Uñasin valkoisella. Ensin lakkasin pioneihin OPIn Nothin' Mousie 'Bout It-hemppisglitteriä. Vaaleampi keskusta on sekoitus Color Clubin French Tip:iä ja OPIn Pen & Pinkiä, tummempi pinkki terälehdillä vain P&P:tä, taustavärinä French Tip. Decalit ja perus-leimaukset F.U.Nin Mistletoe Kiss (H):n päälle (joka on tuputeltu kynnelle meikkisienellä)




N'M'BI on kovin hempeä ja tyttömäinen - ja monikäyttöinen :3 voi käyttää sellaisenaan, poimia pelkkiä sydämiä tai pelkkää oranssi/violettia glass fleck-hitulaa (niinkuin tällä kertaa tein)



 Että sellaiset syys-kynnet sitten xD En valita! Tuli tosi mieluisat <3



~ ~ Briefly in english ~ ~ 

I haven't quite succeeded with my fall-manis, so here's very anti-fall mani with glittery and girly girl-pinkholoextravaganzaextreme! Ha! In ur face, fall xD

4 kommenttia: