lauantai 18. kesäkuuta 2016

Sadepäivän väripohdintaa

Olen huomannut kynsiharrastajien jakautuvan aikalailla kolmeen ryhmään mitä tulee sadepäivien lakkailujen värivalintoihin; a) PIRISTYSRUISKEVÄREILLÄ!!!, b) sulaudun massaan tai c) mun lakkailuihin säätilat(kaan) mitään vaikuta, lakkaan millään vaan sattuu huvittamaan. Itse tarvitsen väriterapiaa (a), joten tytön nukahdettua päiväunille valitsin pari testaamatonta OPIa ja "korkkasin" picture polishin vesimarmorointi-työkalun - eikä muuten ollut hutiostos!


~
Voi että, väriyhdistelmä meni kyllä niin nappiin! Rakastuin paitsi tuohon PiPon "Seiskaan" myös yhteen uusimmista kirppis-löydöistäni, OPIn Miami Beet-lakkaan. Upea sävy, aikalailla uniikki kokoelmassani <3 Taitaa muuten Skating on Thin Ice-land olla näistä lakoista ainoa jonka ostin uutena, alennuksesta tottahan toki :'D "Harmi" että kaikki syksyiset/talviset, tummat ja murretut sävyt (vihreä/harmaa/tummansininen/violetti/ruskea/viininpunainen) on aina siinä -50%/-70% -korissa ;)

Marmoroinnin pohjalla essencen Wild White Ways.
Huh tuota sateen määrää! Hyvin vähiin jäi tänään hetket että sade taukosi (ja silloin piti käyttää tilaisuus hyväkseen että sai kuvattua ulkona) :D

 Huomenna nämä kynnet saa kyllä ripauksen blingiä jos aurinko edes kurkistaa pilvien takaa!


 ~ ~ Briefly in english ~ ~

I Needed some serious colour-therapy on a rainy day, so I tested picture polish's Water Marble Tool
and used beautiful OPI-cremes for a mind-lifting watermarble-mani - it worked! Both the colours and the "#7" ;) Especially I fell in love with OPI's "Miami Beet"

 

6 kommenttia:

 1. Hyvät värivalinnat <3 itse huomaan himoitsevani neonvärejä, keväällä oli pastellikausi ja syksyllä; aaahhh voin palata lempivärieni pariin <3 kyllä kaikki tummat ja murretut on ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sitten jäänyt jokin syksy-moodi päälle ;D

   Poista
 2. Onpahan onnistunut marmorointi, wau!

  VastaaPoista