maanantai 7. maaliskuuta 2016

Ainutlaatuinen; Exquisite

Aaaaijaijai, näinköhän blogissa on muuta vähään aikaan näkynytkään kuin indie-lakkoja (F.U.N, I.L.N.P, Glam Polish...) Kyllä indieihin painottumisen on huomannut lakka-kokoelmassakin; mm. OPIn ja Essien perus-cremet ovat vaihtuneet edullisemman KIKOn ja Essencen puolelle, kun taas glitterit, flakiet ja holot alkaa olla aika vahvasti jo indie-osastoa ;)

~
 
Mutta läpäläpä ja asiaan x) Tämä lakkaus syntyi vähän virheen kautta; ensin lakkailin kynsille pohjaksi Essien Licoricen johon leimailin Color Clubin It's Raining Men:illä kauniit leimat... vain huomatakseni että seuraavana aamuna lakat oli kuplineet kuin lasilliset shamppanjaa konsanaan...Jäljet johtaa jo jonkin verran jankkiintuneeseen Trindiin *huokaus* NO.
Koska olen paitsi pihi (heitä nyt mäkeen se Trindin jämä prkl) myös laiska, en aloittanut koko show'ta alusta vaan mietin parasta keinoa peittää koko p*ska.

(Holo)glitteriä ja flakieitä á la F.U.N, yes please. vieläpä meikkisienen avulla.


 Jaaa mitkä kuplineet leimailut...??Aluslakka; Trind Nail Revive Natural
Värilakka; Essie Licorice x 1-2
Peitä kaikki todisteet-lakka; F.U.N Lacquer Exquisite
Leimauksessa; ÜberChic 6-02 ja Essencen valkoinen Stampy-leimauslakka
Pikakuivattava; Mavala Minute Quick Finish


 ~

Tässä muutama random-kuva vielä alussa mainitusta Color Clubin It's Raining Men:stä. Seuranaan samaisen merkin sini/hopeanhohtoinen Ice Breaker ja sini/purppura/punertavankukertava We'll Never Be Royals.:3 <3


On otettava kyllä revanssi tuon leimaamisen kanssa, voisi kokeilla erivärisiä pohjalakkoja... Pohjaväri-skittle?? HMM! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti