sunnuntai 3. tammikuuta 2016

TOP 10 (+10) feat. 2015

Sarjassamme "uu, minä kun kaikki muutkin!" - eli vuoden 2015 lemppari-lakkaset. MUTTA. En millään pystynyt rajaamaan vain kymmeneen, joten otin kaksi kymmenen satsia; yksi satsi käsittää vuonna 2015 hankitut JA julkaistut lakat. Toisessa porukassa on taas lakat jotka tuli kyllä hommattua niin ikään viime vuonna mutta ne on julkaistu jo aikaisemmin ^_^

Kaikille lakoille on yksi sama kriteeri; kaikkien on pitänyt olla osa jotain lakkausta myös viime vuonna. Ja jos tällainen lakkaus on päätynyt myös blogiin asti niin lakan nimi toimii linkkinä kyseiseen postaukseen.


~


TOP 10 - 2015 julkaistut 


Vuonna 2015 OPI julkaisi Color Paints- kokoelman josta kokoelmaani jäi mini-kokoisina hopeinen Silver Canvas sekä Primarily Yellow, Chromatic Orange ja
Turquoise Aesthetic.
Silver Canvas toimii em. värilakkojen aluslakkana mutta itselläni se on käytössä enemmäm leimauslakkana :)

 OPIn Fifty Shades of Grey-kokoelma putkahti myös ilmoille viime vuonna, ja sekös oli nannaa hillitystä värimaailmasta ja cremeistä pitävälle (lue: ei allekirjoittaneelle) Koska itse etsin aina tiettyjä THE-sävyjä (mm. harmaata cremeä) niin vaaleanharmaa Cement the Deal (kts. edellinen linkki ^) piti katsastaa, eikä tarvinnut pettyä :) Samaisesta kokoelmasta kotiutui myös siniseen taittava tummanharmaa Dark Side of the Mood.

Yves Rocher, tuo iki-suosikkini jo 15 vuoden ajalta (ei kylläkään kynsilakkojen takia; ennen tätä) pisti isolleen ja toi monien tajuntaan/kynsille ihanan värikkään kokoelman Speaking Colors. Hyvä sivellin ja laaja värikirjo hurmasi ja eritoten ihastuin näihin herkullisiin namusiin; Citron (kts. edellinen linkki ^) ja Eucalyptus.
OPI; Silver Canvas, Cement the the Deal, Dark Side of the Mood. Yves Rocher 51. Citron, 72. Eucalyptus.Yksivärisistä lakoista sitten hieman riemunkirjavampaan joukkoon!

Monelle tuntui koostumuksensa puolesta aiheuttavan lähinnä puistatuksia OPIn Hawaii-kokoelman Pineapples Have Peelings Too! - frost-pohjainen glitterpläjäys. Myönnettäköön, en itsekkään lämmennyt lakalle heti, mutta onneksi tuli hommattua - väriyhdistelmä kun saa suupielet aina korviin! 

Jajaja. Viimeisinä muttei todellakaan vähäisimpänä multichromea, oh yes.
Color Club Oil Slick, ooh la la. Toinen toistaan kauniimpia sävyjä joista voisin helposti kotiuttaa kaikki! Toimivat hyvin vielä leimaamisessakin, mokomat. Täytyy ehdottomasti tehdä ainakin aksentti-kynnet näillä kahdella leimailtuna; ihana vihertävänkukertava Don't Kale My Vibe ja tulta ja tappuraa uhkuva Burnt Out <3

 Fabulously Unique Nail Lacquer, ystävien kesken FUNi. Oliko ihan pakko sekoittaa pienen poloisen Even pää kaikilla ihanilla värikomboilla ja holoilla?? Ja vieläpä lakoilla joista on tavallisten versioiden lisäksi MYÖS holotetut versiot?? Tuhma, tuhma FUN!

My Precious - hengästyttävän kaunis mikroglitteri Birthday 2015-kokoelmasta, vierellään Cheers to the Holidays ( < kts. edellinen linkki) kokoelmasta Christmas 2015. Upeita yhdessä ja erikseen <3

OPI Pineapples Have Peelings Too!, Color Club Don't Kale My Vibe + Burnt Out, F.U.N Lacquer Precious ja Cheers for the Holidays!


~ ~ ~ 


TOP 10 - Seniorit

Sitten vähän iäkkäämpään seuraan!

Well hello, ladies.

Kesäinen rakkaus-lakkani Essie Sunday Funday, Kesä 2013. Ihana koralli-sävy tunnusomaisella Essie-hitulalla (pullosävy tässä kuvassa niin päin honkia kuin olla voi).

KBShimmer Rust No One, Syksy 2014. Nimensä mukaisesti ruosteenvärinen holokaunotar, rakkautta!

Flormar Satin Matte Canary, kevät 2014. Satiininhohtoinen, upea keltainen.

Barry M. Gelly Mustard (^ kts. edellinen postaus), Syksy/Talvi 2014. Sinappisen keltainen, hyvin peittävä ja kiiltäväksi kuivuva syksyinen ihanuus :3

Pretty & Polished Take the Long Way Home, Syksy 2014. Vaikken kovinkaan kultaisista lakoista perusta niin TtLWH on (meikkisienellä) kerrostettuna kyllä niin häikäisevän kiiltävä ja heijasteleva että oksat pois!

Essie Sunday Funday, KBShimmer Rust No One, Flormar Satin Matte Canary, Barry M. Gelly Mustard, Pretty & Polished Take the Long Way HomeSiirrytäänpä lopuksi pimeälle puolelle (pun intended) ja katsastetaan tämä tumma, viettelevä viisikko.

CrowsToes Vanaheim nähtiinkin ihan äskettäin kynsillä, on se vaan upea! Tuijottelukamaa vuodelta 2014 <3

I Love Nail Polish (I do, yes) eli I.L.N.P on julkaissut hurjasti multichore-flakielakkoja, joista tässä Phoenix. Flakiet hohtelevat ainakin pinkin, violetin ja oranssin sävyissä! Upea mustan päällä tai itsestään kerrostettuna :3 Kannattaa muuten tällaisten flakie-lakkojen kanssa käyttää AINA jotain suojausta kynsinauhoilla, koska muuten huomaat että tuota flakie-ihanuutta on pitkin kämmeniä xD

Ghina Glaze Mummy May I? Kynsilakkakirppis-löytö. Että ChG osaa nämä glitter-lakat, varsinkin halloweeniin liittyvät! MMI? on julkaistu osana Awakening Collectionia vuonna 2010.

Glam Polish Wicked... Rullaappa edelliseen postaukseen :'D Glamin Cast a Spell-kokoelmien lakat ovat olleet suosittuja, itse rakastuin tummempiin sävyihin kuten tähän blurpleen "mustikka-lakkaan" sekä Banished:iin joka on matkalla kotiin Wicked:in kaveriksi ^_^ "Yllättäen" Wicked on myös Halloween-lakka, vuodelta 2014.

Listan päättää kunniakkaasti yet another FUNi, nimittäin yötaivaansininen (no daa) Starry Night of the Summer, yllättäen kesä-kokoelmasta 2014. Lumoava holo-OCW ( = one coat wonder eli yhden kerroksen ihme) jota pällistelin kesällä(kin) ihan urakalla. *huokaus*

CrowsToes Vanaheim, ILNP Phoenix, China Glaze Mummy May I?, Glam Polish Wicked, FUN Lacquer Starry Night of the Summer.


~ ~ ~
Että sellainen poppoo! Löytyikös vanhoja tuttuja tai uusia himotuksia? Oliko yllätyksiä? Itse hoksasin että keltainen, oranssi ja vihreä ovat aika dominoivia värejä ja koostumukselta on vähiten edelleen cremejä. OPIt ja indiet ovat lähellä sydäntä :3 <3

1 kommentti: