tiistai 15. joulukuuta 2015

Rakkautta ja (vähän) piikkilankaa

Huh, long time no see =_=
Takana taas äärettömän mielikuvituksettomia viikkoja kynsien suhteen; kauniita leimauslaattoja ja lakkoja on tullut hommattua mutta kun insipiraatiota ei meinaa tulla niin ei... Yhdet talviset ja yhdet jouluiset kynnet (sekä Nail the Mail:in joulukuun boxin/ostokset) sain aikaiseksi julkaista Instan puolelle.

Tänään sain sitten aikaiseksi testata yhtä pidempään ALEXissa vuoroaan odotellutta lakkaa, CrowsToesin Vanaheimia - love at first sight! Tarkkoja jos ollaan niin koko 9 Realms-kokoelma sai sydämeni sykähtämään kun näin ensimmäistä kertaa swatch-kuvat; glitteriä, holoa, multichromea...! Kiitos oi Kynsilakkojen Jumalat! Tarkoitus on hiljalleen kerätä koko kokoelma, enää 10 jäljellä :'D (Jotunheim on jo matkalla)


Kuva lainattu; Pointless Cafe

~

Aloitetaas parilla pullokuvalla, ne tekee ehkä paremmin oikeutta Vanaheimille - en saanut kynsikuviin tallentumaan kaikkia sen upeita eri sävyjä... TUR. HAUT. TA. VAA! Mur.

Kellertävää vaaleanvihreää, tummanvihreää, kultaista glitteriä; nämä sävyt näkyy kynsillä eniten.But waaait for it... On siellä myös sinistä glitteriä...Ja (tietynlaisessa valossa myös kynsillä erottuvaa) ruusunpunertavaa...lilahtavaa... malvahtavanharmahtavaa sävyä... ... ...  Kynsillä näkyy vain "dominoivimmat sävyt" mutta hei - en voi valittaa! #gimmiethat  ;)

Aksenttikynnellä pikkuisen piikkilankaa (MiVinyls)


Aluslakka; Glisten & Glow Stuck On Blu! x 1
Värilakka; CrowsToes Vanaheim x 1-2
Päällys-/pikakuivattava lakka; Nail Pattern Boldness Digital Flash x 1

Vaikka niin mielelläni jäisin vain roikkumaan someen ja pällistelemään kynsiäni taidan lähteä vähän "joulupukin hommiin" eli lahjoja paketoimaan ;)


~ ~ ~ Briefly in english ~ ~ ~


Today I tried out CrowsToes awesome Vanaheim from the 9 Realms-collection; Vanaheim, you had me at hello! <3 I'm gonna collect the whole collection with time, because hey - glitters, holos AND multichromes in one collection?!? Ummm... YES PLEASE! #gimmiethat

2 kommenttia:

  1. Ihana yhdistelmä, tämä lakka on oikein kaunis! ♥ Ja hei, tervetuloa takaisin, kiva kuulla sustakin taas! :)

    VastaaPoista