torstai 1. lokakuuta 2015

Kärsivällisyyden rajoissa

Olipa kerran Napero joka kolmea ikävuottaan lähestyessä hoksasi että katsotaas missä ne rajat oikein kulkee!

Kuva Googletettu

Mikä loistavinta, kuumeen iskiessä tämä kehitysvaihe ei suinkaan unohdu - ehei, kuumeessa ja kahdestaan kotona äidin kanssa = TYLSÄÄ. Äidille ei niinkään. Eilen ja tänään äiti on pistänyt välillä Naperoa ja välillä Naperon lempileluja jäähylle, siivonnut/pistänyt Naperon siivoamaan ympäriinsä heiteltyjä leluja jne. Ei ole ollut tekemisen puute! 

~

Tänään oli sen aikaa rauhallisempaa että äippä sai lakattua kynnet. Yllättäen taas ruskeaa, ja kunnianosoitus kahville, tuolle addiktoivalle kofeiini-liemelle that keeps me goin'.

Lakkasin nimetöntä lukuunottamatta kynsille kaksi kerrosta OPIn I Knead Sour-Dough:ta, joka on hyvin peittävä (1-2 kerrosta) ja kaunis punertava ruskea punaisella shimmerillä. Muistelin että tämä olisi ollut vanhempikin lakka mutta ei, vain kahden vuoden takaa :)

Nimettömään lakkailin (niin ikään kaksi kerrosta) KBShimmerin In Bare Form:ia - kovin kaunis, neutraalinbeige hololakka. Sitten leikin vähän baristaa parilla leimalla; MoYou Londonin Cookbook 04-laatan avulla :P

Suorassa auringonvalossa IKS-D näyttää enemmän punaiselta kuin ruskealta o_O
Keskariin leimasin In Bare Formilla ja nimettömään IKS-D:n ja My Private Jet:iä sekoittelemalla.Luulen että tällaiselle kahvikissalle em. laatta oli ihan nappi-ostos ^_^Aluslakka; Mereneid Ridgefiller Rose (saatu)
Värilakat; OPI I Knead Sour-dough x2 ja KBShimmer In Bare Form x2 (aksenttikynsi)
Leimauslakat; edellä mainitut + OPI My Private Jet (perus-versio)
Pikakuivattaja; Nail Pattern Boldness Digital Flash x 1


2 kommenttia: