lauantai 19. syyskuuta 2015

Mani-swap

Jokin aika sitten lähti liikkeelle kunnon mani-swap-aalto ja itse kun olen koooovin virran vietävissä, niin eikun mukaan vaan :)

Swappi-kaveriksi lähti Di's Nails-blogin Dileany. Dileanyn blogissa on paljon ihastuttavia lakkauksia mutta nämä Essien Full Steam Ahed:illa ja Models Ownin Northern Lights:illa lakatut kynnet oli niin kovin hemppikset että päädyin niihin :3


Kuva tästä postauksesta


Itselläni ei ole kumpaakaan em. lakoista joten oma versio meni aikalailla vaaleammaksi - Essien sijaan käytin Mavalan söpöä, mattaiseksi kuivuvaa Lavenderia. Kiiltäväpintaiseksi sen teki Dance Legendin pientä kimmeltävää hippusta sisältävä Snow Top Coat  (harmi ettei hippuset erotu kynsillä kuvassa :/ ) DaLen tapauksessa on aika kätevää että käytön jälkeen kaikki hippuset vajoavat pullon pohjalle, koska silloin Snow'ta voi käyttää ihan kirkkaana päällyslakkana ;P Varovainen Snow'n kanssa saa kyllä olla, on meinaan raivostuttavaa lirua joka karkaa kynsiltä alta aikayksikön! 


Aksenttikynnen Models Own tuottikin sitten enemmän päänvaivaa, kokoelmassani kun ei ole mitään edes etäisesti sitä muistuttavaa lakkaa. Kerrostin sitten Zoyan Cosmon päälle yhtä iki-vanhaa vaaleanpuna-shimmeristä frankenia Dreamin' of Cotton Candy:ä (harmi kun ei ole mitään muistikuvaa mistä lakoista tämä on koostettu) Ei nyt ihan putkeen tuo kombo mennyt mutta tulipahan kokeiltua ^_^
Että sellaista! Täytyy kyllä sanoa että hauskaahan tämä on, valikoida ensin monesta kauniista lakkauksesta kaunein/kiinnostavin ja sitten ihan luvan kanssa/omien kykyjen rajoissa kopioida swapata se :D Jos haluat laittaa swappia vireille niin hihkaise toki kommenttiboxiin! :)

2 kommenttia: