perjantai 3. heinäkuuta 2015

"Erilainen nuori" ?

Kuuma kesäpäivä, uutta väriä kynsiin! Varpaissa on jo oranssi holo (Nail Pattern Boldness'n Ichabod Crane) Joten ei oranssia... Mitäs muuta kesäistä? Pinkkiä, turkoosia, keltaista, sinistä, neon-versioina jopa?

~


Juuei. Armeija-henkistä oliivinvihreää sen olla pitää! Tosi kesäinen sävy, eikö?? :'D

OPIn Uh Oh, Roll Down The Window ilmestyi vuoden 2011 syys-kokoelmassa "Touring America". Ja meikäläiseltähän jos kysytään lempi-vuodenaikaa niin syksyhän se on; kaikkine maanläheisine/ruskaisine sävyineen. Syksyä odotellessa lakataan syys-lakoilla ympäri vuoden, nih! Problem solved, IMO.

UORDTW kuivuu paaaljon tummemmaksi kuin miltä sävy näyttää pullossa.


UORDTW:n päälle lisäsin u - pe - aa ILNP:n Rapturea - mikä kimallus! Pääasiassa kultaista, mutta pullokuvissa on nähtävissä myös sinistä ja hopeaa?Aluslakka; Trind Nail Repair Color
Värilakka; OPI Uh Oh Roll Down The Window x 2
Efekti-lakat; ILNP Rapture ja aksenteissa F.U.N Lacquer Philia (H)
Päällyslakka; Essence Quick Dry Top Coat


ILNP Rapture <3 ILNP:n pullojen ulkoasu on muuttunut hyvin tyylikkääksi, me likey.Aksentti-kynteen tuli samaisen UORDTW:n päälle kerros F.U.N lacquer:in Philiaa (H) Hämmentävän kaunis oliivinvihreänkultaisenkukertavansäihkyvä ihanuus. Kovin tuntuu multichrome olevan (kaikissa muodoissaan) tällä hörhöllä parasta just nyt :D
Philia (H) - auringonvalossa
Philia (H) - varjossa

~


MUUUTTA, sitten mennäänkin vieraammille vesille. Nimittäin kynsivinyyleihin. Tiedän toki mitä ne on ja miten niitä (about) tulisi käyttää mutta tänään kokeilin niitä ensimmäistä kertaa; kiitokset vaan ylläristä Mirva! :3 

Kokeilin ensin laittaa värilakan päälle vinyylin ja päälle toisen lakan - fail. Epic. Kärsimätön kun olen niin eihän se lakka mitään kuivaa ollut joten tulipa sitten jätettyä vinyylit niille sijoilleen! Eli olen paitsi kärsimätön, myös laiska (ja lakkaushetkellä myös hyvin kuumissani ja ärsyyntynyt) 
:D En oikein osaa verrata näitä Mi Vinyls-vinyyleitä minkään muun merkin vastaaviin koska nämä ovat ensimmäiset vinyylini ikinä, mutta hyvin nämä ainakin kuoriutuivat, eivätkä ole mitenkään paksua matskua. Joten ei muuta kuin reeniä, h*ro, reeniä :)

Sit mie saan käyttää Kristan suunnittelemii vinyyleit ja Anun suunnittelemii vinyyleit. Ja viivoi ja chevroneit ja chevroneit!

Että sellattiis, kovin mieluisathan näistä kynsistä tuli jokatapauksessa. Onko Sinulla jo kokemusta vinyyleistä? Jos on, mikä on lempi-merkkisi? Entä millä ei-niin-kesäisellä sävyllä olet lakkaillut viimeksi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti