lauantai 6. kesäkuuta 2015

Eukalyptuksen virkistävä vaikutus ^_^

Mitä muut edellä, sitä Eve perässä -tämä pätee ainakin lakka-hankintojen saralla, meikä kun joko ihastuu johonkin juttuun välittömästi tai lämpenee hyyyyvin hitaasti (toisinsanoen kyttään ja vertailen erilaisia swatcheja ja blogi-postauksia loputtomiin ennenkuin hankin jotain kynsikoristelukirppikseltä tai (netti-)kauppojen ale-laareista)

Yves Rocheriin ihastuin jo yläasteella, tilasin varmaan ensimmäiset meikit yms. jo 15- tai 16-vuotiaana, toisinsanoen heti kun sen sai äidin allekirjoittamaan tilaukset :'D Eli alkaahan tuota jo olla 15-16 vuotta asiakkuuttakin takana...


... kolikkokäyttöisistä puhelinkopeista puhumattakaan...

 ~

Mutta siis asiaan; mainonnan uhrina päädyin sitten hommaamaan pari Yves Rocherin uutta lakkaa, joista tämä raikas vihreä ihanuus on 72. Eucalyptus. Odotukset ei olisi olleet järin korkeat jollei näitä lakkoja olisi niin monessa blogissa hehkutettu, ja täytyy kyllä sanoa että ainakin tämän sävyn kohdalla yllätyin iloisesti! Tämä on meinaan melkein OCW (= one coat wonder, yhden kerroksen ihme), huolellisella levityksellä varmaan onkin! Itse lakkasin samalla kun tohotin yhtäaikaa vähän kaikkea muutakin, joten... ;)
 Paitsi peittävyydestä, tämä lakka saa pisteet myös sudista; pyöreäpäinen ja leveä! Pääsee suosikki-sudillisten joukkoon Essencen, leveä-sutisten Essieiden ja IsaDoran joukkoon ^_^Vertailun vuoksi mukana taas OPIn suorapäinen sivellin; BUU.


Toinen uudempi - tässä vaiheessa monen mielestä jo varmaan täysin passé -  juttu on multichrome-flakiet. Siis lakat joissa on flakie-hippusia jotka vaihtavat väriä katselukulmasta riippuen. Himoitsin ILNP:n lakkoja mutta en oikein innostunut postikuluista ja pitkistä toimitusajoista joten tilasin myöhemmin pari Glam Polishin versiota. Ensimmäisenä testiin pääsi Harmony Wind. Pääasiassa lakka näyttää vihreältä, mutta väri vaihtelee sinivihreän, vihreän ja violetin/magentan välillä. Olinpa joissain kulmissa näkevinäni hiukan kultaakin, who knows.

Aksentti-kynsiin lakkasin Eucalyptuksen päälle rakasta custom-indietäni, Náyll:in Eevan Keväthoukutusta :3 Eucalyptus oli vähän turhan tumma lakka Keväthoukutuksen alle mutta opimmepa taas jotain :)


Glam Polish Harmony Wind.
Náyll Eevan Keväthoukutus


 ~

 Aluslakka; L'Oréal Grow Beautiful
Värilakka; Yves Rocher 72. Eucalyptus x 1-2
Efektilakka; Nimettömissä Náyll Eevan Keväthoukutus-custom x 1-2, muissa Glam Polish Harmony Wind x 1
Päällyslakka; Essence Quick Dry Top Coat


 ~

Kaikki postauksessa mainitut lakat on ostettu itse, customia lukuunottamatta (Mirva <3)
2 kommenttia:

  1. Yves Rocher yllättää positiivisesti, ainakin tuo sun kuvan lakka näyttää mairittelevalta. Näyttikö kynnet värjääntyneiltä lakan poistamisen jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia - ja kiva kiiltokin tuossa oli ilman päällyslakkaakin ^_^ Kynnet ei värjäytynyt mutta rutikuivat kynsinauhat kyllä :'D

      Poista