torstai 14. toukokuuta 2015

CC-vitamiininne, olkaa hyvä

Lakkaushaaste-Facebook-ryhmän haasteeksi tuli tällä viikolla "Vihreä" - se sattuikin todella sopivasti kun luonto on alkanut vihertää huimaa vauhtia ja mielessä pyöri jo aikaisemmin pari vihreää lakkaa joita tulee käytettyä aivan liian harvoin! Ja pääsinpä samalla testaamaan kokeiluun tulleita kokokynnen siirtokuvia jotka saattavat rantautua myyntiin tänne meillekin ^_^
~


Aluslakka; Trind Nail Repair Colour
Värilakka; Lumene 28 Koivujen Alla x 1-2 + Color Club Fly With Me x 1
Päällyslakkana DaLen pikakuivattava

Aksentti-kynsissä (oikea nimetön, vasen peukalo)
Alus- ja päällyslakat samat kuin em. + China Glaze White On White x 1-2, decalit, Color Club Fly With Me (nimetön) ja Misan Under My Sunbrella (peukalo)
 Kokokynnen decalit (saatu)

*

Vihreää edusti kynsillä mielipiteitä jakava Lumenen Gel Effect-lakka 28 Koivujen Alla - keltaisen ja vihreän ystävänä tämä hyvin kellertävä vaaleanvihreä ei voinut olla huti! ^_^ Lumenen päälle pääsi yksi lemppari-vihreistäni, Color Clubin Fly With Me.
Nimettömään laitoin (suosituksen mukaan) valkoisen lakan päälle herkullisen kiivi/mansikka-siirtokuvan. Oli kyllä hyvälaatuista matskua, kuvaa pystyi jonkin verran siirtelemään vielä kynnelläkin ja ylimenevät osat sulivat pois kun siistin kynsinauhoja kynsilakanpoistoaineella :)
Ai että miten nätisti CC raidoittui Lumenen päälle x)

 Sitruuna(?)-siirtokuva muuntui kovin appelsiiniseksi kun laitoin päälle Misan über-kauniin keltaisen <3

Nysä :'3 ~

Mitäs tykkäsitte, alkoiko tekemään mieli etelän hetelmiä? ;P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti