perjantai 30. tammikuuta 2015

Kevään merkkikö?

En ole (kynsilakka)sävyjen suhteen innostunut pastellisista, pehmeän hempeistä kevätsävyistä - mutta itse huomaan kevään hiipivän kynsille mm. vaaleanvihreän ja keltaisen muodossa siinä missä syksyiset/talviset tummat sävyt siirtyvät vähän sivummalle. Baby-pinkki/-sininen, pastellinen persikka... ööömmm... Thanks but no thanks!

Niinpä yllätyin iloisesti kun aiemmassa Llarowen kimppa-tilauksessa otin vähän villinä korttina mukaan Emily de Mollyn Love Trianglen ja ihastuin siihen kovin! Ehkä kolmionmuotoiset glitterit toivat mukaan tarvittavaa särmää? ;) Eikä LT:n glitterit olleet läheskään niin hempeitä kuten esimerkiksi Dollish Polishin Better Not Wastessa (joka etsii muuten uutta kotia MYYNNISSÄ-välilehdellä ;) )

Tällaisilla pika-lakkauksilla lähdettiin sitten viime lauantaina juhlistamaan kaverin 30-vuotis-synskejä ^_^


~


Aluslakka L’Oréal Grow Beautiful
Glitter-lakka Emily de Molly Love Triangle x 1
Päällyslakka HK Girl nimihirviöpikakuivattaja


Tämä matta-glitterinen ihanuudessa on ainakin kuvassa vähän kellertävänä erottuvia iridescent-hexejä, erikokoisia valkoisia ja vaaleansinisiä hexejä, valkoisia kolmio-glittereitä sekä neon-pinkkejä neliö-glittereitä. Glittereitä ei TODELLAKAAN tarvitse onkia :D
Joko kevät on hiipinyt Teidän kynsille? :P

6 kommenttia:

 1. Oi kun kiva lakka! Ja juu, välillä se kevät pilkottaa omillakin kynsillä :)

  VastaaPoista
 2. Kerroppa mulle, onko nykyään semmonen trendi, että on ok, jos oman kynnen kärki kuultaa alta? Muistelen nimittäin vielä hetki sitten sen olleen monelle kauhistuksen hirvitys, mutta nyt olen nähnyt jo useammat. Onko trendi muuttumassa?
  Hieno lakka ja kivasti käy kynsille ilman mitään pohjaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, en tiedä onko se yleinenkin trendi?? Ite olen vaan jotenkin tykästynyt siihen että laittaa glitter-lakan vaan aluslakan päälle, lyhyet kynnet kun on niin ei tuota vapaata kasvua muutenkaan hirveästi lakkojen alta näy ;'D

   Poista