keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Marjasoppaa ja Kalanpyrstöä

a.k.a Arkiston uumenista! ;) Meikäläinen ei nyt niin paljoa lakkaile että arkistot olis täynnä julkaisemattomia postauksia, mutta tässä siis parit lakkaukset joista en saanut samantien juttua :P

~

Mutta ensin marjainen kombo menneeltä viikolta; ihanat lakkaukset jotka vetäytyi kärjistä seuraavaksi päiväksi niiiiin paljon, kiitos hajamielisen allekirjoittaneen joka ei muista että paksut lakkakerrokset + liian paksu kerros pikakuivattavaa = EPIC FAIL.

OPI Blush Hour vaahtomuovilla töpöteltynä Anti-Bleak'n päälle (kuvissa kynsillä 2 kerrosta, kolmaskaan ei olisi ollut pahitteeksi)


 ~

 Kalanpyrstö, fishtail, tuli taas testavaksi Lakkaushaasteen kautta; kiva tekniikka, harmi vaan ettei tullut vapaalla kädellä tarkkoja rajoja ja Mavalan keltainen lakka ei oikein soveltunut huonon peittävyytensä vuoksi, jaaa rutatut lakkaukset jaaa kuplivat lakat jaajaajaa... Mutta julkaistaanpas näitä "ei-niin-onnistuneitakin" lakkauksia, ihan vaan Teidän iloksenne ;)

IsaDora 624 Nude Skin x 2
Peukalon kalanpyrstö;
Mavala 179 Lemon Cream (v.kelt.)
flormar WL05 (v.persikka)
Classic Metallics 15 (roosahko)
Muilla kynsillä hexglitter-lakka China Glaze Glimmer More
(+ base coat ja pikakuivattava)~

Notta ninnannonna! Onkos fishtail Teille tuttu tekniikka? :)

3 kommenttia:

 1. Fishtailia en ole vielä kokeillut, listalla on kyllä ollut jo pitkään.
  Hauskan värisiä hileitä tuossa China Glaze Glimmer Moressa. Sekin voisi päätyä listalle, -ostossellaiselle.
  Kaiken lisäksi sulla on hieno lakkojenkuvausrekvisiitta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa Chinan Surprise-kokoelmassa on kyllä kivoja väriyhdistelmiä ja Glimmer More oli kyllä NIIN "mun värinen" ^_^ En tiedä mistä tuo kuvausrekvisiitta tuli mieleen mutta tykkäsin itekkin :D

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista