torstai 3. huhtikuuta 2014

Inspikset on Monet (sanoi mamma kun iltasella kyntensä lakkas!)

Tällä viikolla on Lakkaushaasteena Mattapinta - waaaay out of my comzort zone, koska kiilto ja kimallus...! :3 Mutta koska "mattapinta, möööh"-asenteeni on saanut muutaman kolauksen - kiitos inkivaeaerin ja Dimavaerinin - päätin kokeilla itsekin :) Varpaiden kynnet toimi koekaniineina, ja kätösten kynsille päätyi sitten seuraavaa;

OPI-kalenteri kuluvalle vuodelle, kiitokset vinkistä Emmalle! :3Vihreää, pitkästä aikaa :) Lakkailin ensin kerroksen KBShimmerin Green Hex & Glam:ia ja päälle kerroksen Emily de Mollyn ihanaista Monet's Garden:ia - mattalakkana toimi Gina Tricot'n mattalakka :)

Inspistä on tullut tällä kertaa kyllä ovista ja ikkunoista, koska tähän kahden eri glitter-ihanuuden kerrostamiseen sain taas idean KITTIES26:n ihanista sinisistä lakkailuista 
(NOTE TO SELF: hommaa Femme Fatalen Nightsong Grotto!!!) Emily de Molly, Monet's Garden


KBShimmer, Green Hex & Glam

~


Teemaan sen kummemmin liittymättä; Monet's Garden on sarjassamme "hommasin tämän lakan vain sen nimen takia" - ostopäätökseen näinkin hölmön(?) perusteen takia johti se että vaikka en mikään le grande taiteenharrastaja olekkaan niin rakastuin Monet'n taiteeseen jo yläaste-ikäisenä, kun piti tehdä tutkielma/esitelmä jostain taiteenlajista - valitsin silloin impressionismin, koska Monet!


Water Lilies, 1919

San Giorgio Maggiore at Dusk, 1908


Houses of Parliament, London, Sun Breaking Through the Fog, 1904
 ~

Ohi aiheen, mutta onko joku taiteenlaji tai taiteilija inspiroinut joskus Teidän kynsitaidetta? :36 kommenttia:

 1. Vaikka mulla oli itsellänikin juuri kynsillä tuo Monet's Garden niin jotenkin luulin otsikon perusteella että täältä tulee vastaan Zoyan uusi 'Monet'... :)
  Tää on kyllä nätti lakka!

  Taiteet eivät ole taineet inspiroida mua kynsitsiteluissani - ainakaan niin että osaisin asian havaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh noes, ei käyny mielessäkään tuo toinen Monet! :D Mutta sillä vois jatkaakin tänään :P

   Poista
 2. Jos pitäisi antaa taidemääre mun kynsihömpälle, se olisi ehdottomasti naivismi, ainakin vapaalla kädellä maalattuihin. Skittlettet lähentelee jo äärimmäistä abstaktia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! :D Ei mikään taidesuuntaus oo onneks toista huonompi ^_^

   Poista
 3. Hah, vai oon mä ollu kolauttamassa sun mattatuntoa :'DD Matta on ystävä, on, on!
  Niin superihku tuo Emily de Molly -muru, oijoi...
  Mulla ei oo vielä kynsiä inspiroinut mikään taidesuuntaus tai taiteilija, mutta nyt kun aloin miettimään, niin Andy Warhol -kynnet ois päheet ja soveltaen aika hyvin toteutettavissakin! Mun ikisuosikkini taiteilijoista on Henri de Toulouse-Lautrec, hullaannuin hänen töihinsä siinä haavoittuvaisessa teini-iässä ja oon jossain kuvallisen ilmaisun opinnoissa tehnyt jopa omia versioitani hänen töistään :D Mulla on myös pari kirjaa ko. tyypistä, mielenkiintoinen hahmo :)

  VastaaPoista