sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Onnea onnettomuudessa :3

Ehtoota!

Yksi sana kuvailemaan tätä viikkoa; yrjö. Töissä (kodin ulkopuolella ;P ) oltu tasan kaksi päivää, maanantai ja tiistai, loppuviikko onkin sitten historiaa... Tyttö yrjösi, ite melkein yrjösin (toivoin että olisin, olisi helpottanut kummasti oloa), mies yrjösi, jopa toinen kissa yrjösi! Kämppä oli kuin WW 3:n jäljiltä ja olokin senmukainen, pyykkikone-parkakin huusi varmaan jo armoa - että kerrankin olen onnellinen kun maanantai tulee! Jesh, selvisimme hengissä! \o/

Mutta se Ykästä, ei yhtään kiva kun kävit mutta h*lvetin kiva ku lähit! Nyt kynsiin!

~

Aamupäivästä aloin väsäilemään vanhemman lakkaushaasteen teeman mukaisia kynsiä, eli kynsille eksyi - taddadaa - pinkkiä! (Haaste 8: Pinkki 26.5.-2.6.13)
Hyyyyvin harvoin meikäläisen kynsille päätyvä väri, missään muodossa. Ja kun olen viime aikoina ottanut tavoitteeksi harjoitella leimaamista, niin sille tiellehän sitä taaskin eksyttiin :)

Repaleista pitsiä! :D Härskinä väittäisin et juu, näin mä halusinkin/suunnittelinkin niiden menevän, mut eiiiih... Ottivat ja vähän levisivätkin, mut ei voi mitään I'm happy! - KOSKA KATTOKAA MITEN PIENTÄ KUVIOTA SAIN YLIPÄÄTÄÄN NOUSEMAAN! 


Nouuu... Älä mene vielä aurinko :'( Kynsillä eniveis

Gina Tricot Shimmer Pink x 2
leimailuissa a England Saint George, PYHÄ YRJÖ! (Vannon ettei tämä ollut tietoinen valinta!  x_x )
Mukana matkassa myös PUEEN 29 ja A34 kera INM:n  ^_^
~

Toivottavasti Siellä alkaa viikko yhtä toiveikkaissa merkeissä kuin täällä?? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti