perjantai 3. tammikuuta 2014

Absolutely Nailicious - pt. 1

Kynsilakanhuuruiset helout!

Viime heinäkuussa lähti Facebookissa käyntiin Absolutely Nailicious-lahjarinki, johon pääsin mukaan Rouva Tammikuuksi 2014. Ideana on että vuoden ajan on joka kuukaudelle oma lahjansaaja, jolle kaikki muut lähettävät 10e arvoisen lahjan - saajan toiveita kunnioittaen :) Meillä kävi tosin niin että marraskuusta tuli pikkujoulu-kierros kun Neiti Marraskuu jäi ringistä pois :/

Mutta...! Minäminäminä! Tammikuutammikuutammikuu! Sain ensimmäisen paketin jo Joulukuussa 2013, ja 1.1 alkoikin ekan paketin avaamisella... :P


~

Aloitanpa nyt marraskuusta, vaikkei se "mun" kuukausi ollutkaan - mutta paketti kuitenkin tuli, kiitos pikku-joulustelun ( = jaettiin random-parit)

Marraskuun 2013 paketista vastasi Neiti Syyskuu 2013, Riikka :) Paketista paljastui kynttilä, appelsiinipuu-tikkuja ja kynsinauhatyönnin/leikkaaja (? varmaan sillä joku oikeakin nimi on?? :D ) sekä punainen Max Factorin Glossfinity-lakka 110 Red Passion ja koneHelsinki Glitter-lakka GL03 <3 Upeita molemmat, toimivat myös yhdessä!~

Ensimmäisen Tammikuun paketin pääsinkin avaamaan heti keskiviikko-aamuna (1.1) ja sieltä löytyi
ihania kulta/mustia water decaleja, Different Dimensionin Orbital-lakka ja salmiakki-namusia <3


Ajattelin että pakettien sisällöt pääsevät sitä mukaa myös käyttöön kun saapuvat (ai mitkä karkit, ne meni jo!), ja yhdistinkin pediin selkeällä visiolla Marraskuun '13 ja Tammikuun '14 EKAT lakat!

 
Max Factor Glossfinity 110 Red Passion x 2, pikku-, nimettömässä- ja keski-varpaassa kerros sekä Different Dimensionin Orbitalia että koneHelsinki-glitteriä, etu- ja isovarpaassa Orbitalia "manikyyrimäisesti" vai kynnen kärjessä + decalit ja päällä koneHelsinki x 1. Ja Seche totta maar.

 ~

Toisessa paketissa tulikin Freeman:n Facial-naamioita ja kuorinta, tikkari :P, suklaa-tonttu (R.I.P) ja Orlyn Secret Society-mini-setti. En kyllä muista tämän kokoelman ilmestymistä kovinkaan tarkkaan, mutta ei se mitään haittaa! :)
Risqué Encouter, Voyeuristic Adventure

Masked Ceremony, Macabre Masquerade

Aivan ihania sävyjä! Risqué sai meikäläisen rakastumaan crellyihin (creme/jelly), Voyeuristic on Neutraali Turvalakka, Masked (tai kuten itse sen nimesin, Mustanaamio) yllättävän ihana musta/hopea/fuksia-glitterpläjäys ja Macabre ihana sininen värisähellys <3

Masked Ceremony O_O
 ~

Paketti nro. 3 tuli tänään viikonloppua ilahduttamaan, sisällään water decaleja, piparinmakuisia suklaanamuja (mitkä namut?? R.I.P!) ja Jindie Nailsin Midnight Rainbow sekä flormarin "Riveting", JG453 (puhumattakaan über-söpöstä pöllökortista!)


(Kuvanlaatu... nevermind =_= )

Jaaaa koska en tavoilleni uskollisena osannut päättää mitä laitan ensin kynsille, niin sinnehän päätyi... kaikki... taas ;P Ja pilvien muodossa, tottahan toki xD Kaikkia lakkoja kaksi kerrosta.


Vas. käsi; mini-Orlyt ja flormar, pilvinä Jindie Nails

Oik. käsi; myöskin mini-Orlyt ja flormar, pilvinä (Jutan paketin mukana tullut ostos) KBShimmerin You Autumn Know


flormar jg453

Jindie Nails Midnight Rainbow ja <3 KBShimmer You Autumn Know

Jotta näin! "Pakettiseurannan" mukaan ensiviikon alussa tulisi kaksi pakettia, palataan siis asiaan! :)
6 kommenttia:

 1. Tosi kivoja paketteja oot saanut

  VastaaPoista
 2. Ah, lahjarinkejä on aika monta, tiedän toisenkin tammikuun-tytön, puhumattakaan että minäkin olen! :) Hauska idea tuo skitlette pilvi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninpä! Olo on kun jouluna kun paketteja availee :3
   Ja kiitos - levoton skittle, mut tykkäsin sen punkahtavasta(?) ilmeestä ;D

   Poista
 3. Macabre Masquerade seems to be an interesting colour :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It is! Very sparkly and such a pretty, vibrant sky-high-blue :)

   Poista