lauantai 22. kesäkuuta 2013

Juhannuksena apinatkin lentää!

Hyvää Jussia!

Meikäläisen juhannus menee "huippu-jännittävissä" tunnelmissa, osallistuinpa peräti Lakkaushaaste-fb-ryhmän haasteeseen 11, Juhannus ;)

Ei-niin-alkuperäinen-ja-uniikki ideani oli tehdä likuvärjäys teemalla "kokko". Miks mulla tulee muuten aina inspis joskus klo.22, en tajua?? x)
L-R: China Glaze Happy Go Lucky, KIKO 269, China Glaze Riveting, Layla Ceramic Effect CE 53, OPI When Monkeys Fly! (+ kuvasta puuttuvat alus- ja päällyslakka)


" One, two, three...""...FIREEE!" xD


 ~China Glaze Happy Go Lucky :)


KIKO 269 (swatch)

China Glaze Riveting, rakkaus-lakkani <3

Layla CE 53 - harmi ettei nuo flakiesit jääneet kynsille juurikaan, taisivat tarttua meikkisieneen kaikki x)


OPI When Monkeys Fly! Ihana glitter-pläjäys. Ja kyllä, isoilla glittereillä on tapana heittäytyä tacoiksi JOS NE JÄTTÄÄ VÄÄRINPÄIN ;)

   ~


PÄIVÄN BIISI / SONG OF THE DAY


~

Toivottavasti teidän juhannus on mennyt vähän aurinkoisemmissa keleissä, täällä ei (taaskaan) saatu taltioitua glittereiden kimallusta kuviin... pilvistä ja tuulista, muttei ainakaan siitä hyvästä itikoita ;)

~

EDIT 23.6:

Ja niin kätevänä emäntänä kun onnistuin hävittämään tätä postausta edeltäneen postauksen bitti-avaruuteen, niin tässä vielä uudestaan tunnustus sulle, kittyhc @ Kitty Has Claws!


1) Kopioi posti-it-lappu ja liitä se blogiisi.
2) Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
3) Anna tunnustus viidelle suosikkibloggaajallesi, ja kerro heille kommentilla.
4) Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin post it lapulla ja toivo, että omat lembibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.
~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti