lauantai 9. helmikuuta 2013

Kynnet kesäkuntoon 2013! [FIN]

Skädäm!

Nyt se sitten tapahtui - hermot meni ja totaalisesti, kun peukalon kynsi sanoi kivuliaasti rrrrits! Otin projektiksi saada lujemmat ja pidemmiksi pääsevät kynnet, kun tällä  hetkellä ne ovat niin liuskoittuvat ja taipuisat, että vaikka ne kyllä KASVAVAT, ne ikävä kyllä myös lohkeilevat sitä mukaa... Ja henkilökohtaisesti se pääsee aika korkealle Ärsyttävimpien Asioiden listalle >:(


6.2 Kynnet oli iiihanat uuden kirppis-löydön kuorruttamina <3

Essence Colour & Go Blue Addicted x 3


... ja tänään kun poistin kyseisen ihanuuden jämät, paljastui alta aika karua kamaa... Tässä on samalla ENNEN -kuvat tähän projektiin :)



 Vasen käsi ja huonon onnen peukalo :(







Ja oikea käsi






Kuivaakin kuivemmat kädet, ai että miten nätit! x) Hyväksi keinoksi kosteutukseen on mainittu mm. käsien liottaminen oliiviöljyssä ja kynsinauhavoiteen/öljyn käyttäminen. Oliiviöljy meni ostoslistalle, ja kynsinauhalitkuja löytyy kyllä, mutta ehkä ne tehoaisi paremmin kynsinauhoilla kuin vessan kaapissa *krhm*

Jotain muutakin dopingia on jo hommattu - tarkoitus oli ostaa Piimaxin biotiini-versio, mutta noh... syödään nyt nämä ensin pois ja otetaan seuraavaksi biotiinilla höystettyinä.
Katsotaan miten mamman käy :)


1 kommentti:

  1. Mun nenään oliiviöljy haisee häijylle, kaupan hyllyltä löytyy myös esimerkiksi pähkinä-, seesami- ja avokadoöljyä ja luontaistuotekaupat myy extra virgin kookosöljyä, mikäli kookoksen tuoksusta tykkää. Mikä tahansa öljy käy, samoin voi kokeilla suolavesikylpyjä :)

    VastaaPoista