keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Mitä EN ostanut-haaste ja avautumista [FIN]

Huomentapäivää!

Muutamassa blogissa (mm. Nätti, kiltti, Tyttö ilman helmikorvakorua) on kirjoitettu omista kosmetiikan kulutustottumuksista, ja olen miettinyt tätä samaista asiaa itsekin kerran jos toisen - varsinkin siinä vaiheessa kun huomasin että minua rupesi kyllästyttämään se että turvaudun luomiväreissä niin usein tuttuihin ja turvallisiin violetteihin, vaaleanpunaisiin, ruskeisiin ja harmaisiin sävyihin, mutta miksi?? Yksinkertaisesti varmaan siksi, että em. sävyjä löytyy meikäläiseltä pilvin pimein, vain eri koostumuksilla ja eri merkeiltä! Siis mitä järkeä??

Hehän ovat kuin neljä marjaa! Ja YR:n paletissa on vielä vihreää ja keltaista! Ei h****tti!
 ~

Joskus sitä luulee olevansa fiksu ja aikuinen ihminen, mutta EI, kun jotain ihanaa löytää (ja AUTA ARMIAS jos se on alennuksessa!) niin silloin iskee kyllä ns. Becky-hetki (mullehetikaikkinytalessaoleva!)  Otteet Sophie Kinsellan Minishoppaaja-kirjasta:
Kuulostaako tutulta? Niinpä. "Juu, on mulla jo sata violettiä luomiväriä, muttei JUST TÄLLAISELLA glitterillä! Sitäpaitsi tää on Limited Edition, pitää siis toimia nopeesti!" PRKL!

~


 Toisaalta taas mitään "pois-mukavuus-alueelta-sävyjä" (meikäläisen tapauksessa esim. keltainen, vihreä, usein myös pastelli-sävyt) tai vain sen hetken trendi-sävyjä tulee harvemmin ostettua, koska tiedän ettei niitä tule käytettyä ensihuuman mentyä ohi. Joten ehkä hyvä kompromissi olisi panostaa enemmän käytössä oleviin turvallisiin sävyihin (= sävyjä joista pidän ja/tai joiden tiedän korostavan omien silmien väriä) ja ostaa satunnaisia piristys-ruiske-sävyjä esim. soolo-nappeina edullisimmilta merkeiltä? Tähän väliin täytyy todeta että tässä mielessä Inglotin Freedom System-paletit (onhan näitä muillakin merkeillä, ainakin MACilla, Grimasilla, UD:lla) on ihan huippu-idea; niihin voi yhdistellä tuttuja ja uusia sävyjä - jos joku sävy alkaa tökkiä, sen voi napata irti ja myydä vaikka pois.


Näistä sävyistä "turhia" ovat oikeastaan vain keltaiset DS 474 ja AMC 60...

... näistä taas kaikki! Mutta arvatkaas mikä toinenkin asia näitä kaikkia yhdistää? HALPA HINTA! Kylläpä tulivat "halvoiksi" pölynkerääjiksi! /&%¤&!!!

Näissä pupusissa taas ei ole mitään moitteen sijaa <3
~

Jos en olisi aloittanut blogin pitämistä olisin todennäköisesti edelleenkin aivan autuaan tietämätön monestakin eri kosmetiikka-merkistä, esim. OPI, Urban Decay, Inglot, Illamasqua jne... Ja alkuun olikin tärkeää saada joitain meikkejä uusilta merkeiltä, ihan vaan siitä ilosta että uusien merkkien universumi avautui netin ihmeellisen maailman myötä! Ei niin väliä sillä oliko uusille meikeille käyttöä, kun oli vaan NIIN HIENOA omistaa esim. OPIn lakka! No vau! x) 


Nyt on tullut jo sen verran järkeä, etten ole lähtenyt mukaan kaikkiin juttuihin vain sen takia kun ne ovat milloin missäkin esillä - MITÄ EN esimerkiksi ole OSTANUT

-Illamasquan/Sugarpillin/Grimasin/MACin luomivärejä - osittain hinnan takia tai etten ole vain jostain syystä innostunut niistä niin kauheasti
- UD:n NAKED 2-palettia - ekallakin tuntuu pärjäävän, ja siinä tuntuu olevan lämpimämmät sävyt?
- Color Clubin kynsilakat - ei vain ole kolahtanut mitenkään erityisesti, toisin kuin esim. OPIn lakat

~

Tämä on kyllä loistava haaste kaikille kosmetiikka/vaate-bloggaajille, laittaa nimittäin miettimään onko kaikki ostoslistalla oleva OIKEASTI niin tarpeellista? Suosittelen lämpimästi miettimään asiaa!

~


2 kommenttia:

 1. Hyvää avautumista! Kiitos :) Minunkin tuli nuorempana ostettua lähes mikä tahansa luomiväri tai kynsilakka, kun ajattelin, että jos se on meikkiä niin pakko sen on sopia. Ja sitten kun en saanut niitä kaikkia toimimaan itselläni, niin syytin itseäni. Tietystihän sen on oltava niin, että minussa itsessäni on jotain vikaa. Sitten myöhemmin aloin vasta ajattelemaan, että minun ei ehkä kannata ostaa kirkkaan vihreitä luomivärejä, koska ne eivät vain sovi minulle vaikka kuinka yrittäisin. Sama homma kynsilakan kanssa, punainen ei vain toimi, joten turha niitä on ostaa.

  En muuten omista yhtään OPI:n, Color Clubin, Sally Hansenin tai Orlyn kynsilakkaa ja Essieltäkin omistin ennen vain yhden, joka oli todella huono. Pitäisiköhän tästä kirjoittaa oma Mitä en ostanut -haaste kirjoituksensa..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vois olla Mitä en osatnut vaikka varmaan olisi "pitänyt"-postaus xD

   Poista