keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Katso mua pitkään, miksi sytytitkään / Roihun riehumaan, silloin aikanaan

Hellou taas pupuset!

Nyt alkaa nassu olla taas sen näköinen, että kehtaa sitä täälläkin näyttää - tämä viikko on mennyt aika lailla toipuessa, uni- ja syömis-velkoja takaisin ottaen :)

Pääsin viimeinkin kokeilemaan molempia (taannoisessa blogi-miitissä saatuja) IsaDoran trioja, sekä Maybellinen One By One-ripsaria

Hello again, darlings!

I'm finally beginning to look like I'm alive! My face ain't coloured by pale skin and dark shadows under my eyes anymore, yay! I've been working this week, gaining up my strength by eating and sleeping :)


I finally managed to test the IsaDora-trios and the Maybelline's One By One-mascara (that was in the beaytu-blogger's meet-goodiebags resently)


IsaDora Eye Shaow Trio, 82 Khaki Green + 85 Purple Vain

Eilisessä silmämeikissä käytin Khaki Green-trioa, ja vaikka sävyt ovat itsessään todella kauniit, niin kyllä ne jää aika taustalle kun omat silmätkin ovat vihreät. Liian sävyyn-sävyyn / On yesterday's make up for eyes I used the Khaki Green-trio. I think the palette's shades are sooo pretty, but because my eyes are also green, they make up sadly fades to the backround.
Tiistaina / tuesday: 82 Khaki Green

Ja tänään taas testasin Purple Vain-trioa, jolla saa muuten aika hyvin smokey eye-meikinkin aikaiseksi! Ja kyllähän vastavärit korostaa toisiaan ihan erilailla. Kuvittelenko vain, vai onko kummankin trion tummin sävy paljon kuivempi koostumukseltaan kuin kaksi vaaleampaa sävyä? Ne tuntuvat meinaan levittyvän paljon paremmin! / And today I tested the Purple Vain-trio, which is a good candidate for a smokey eye-make up as well! And as we know; complementary colors work so well together. Is it just me, or are the darkest tones in the trios much dryer in texture than the two lighter-ones? 'Cause it seems like the lighter tones are much smoother and softer to add on than the darkest-ones!
Tänään / today; 85 Purple Vain


Käytin muuten molempina päivinä Maybellinen One By One-ripsaria, josta täytyy sanoa että KYLLÄ se toimii niinkuin nimikin lupaa, mutta - siinä on ehkä maailman ärsyttävin harja! Tuntuu jotenkin kauhean kömpelöltä (tai sitten minä vaan olen ;P) Tykkään henk.kohtaisesti harjoista, joilla saa ihan pienimmätkin ja reunimmaiset ripset sudittua. Tällä hetkellä tykkään tosi paljon Inglotin ripsarista, juuri sen harjan takia / I've been using the Maybelline's One By One -mascara on both days, and eventhough it does what the name says, it must have one of THE MOST ANNOYING brushes ever! It's just too big and clumsy (or maybe it's just me, lol ;P) Personally I prefer brushes that reaches even the most smallest lashes on the corners of my eyes. And just 'cause of that, I love the Inglot's mascara at the moment <3


Maybelline One By One Satin Black + Inglot Long & Curly Mascara (musta/black)

One By One

Long & Curly

 *

 (Jo useammankin) PÄIVÄN BIISI / TODAY'S (and the last week's) SONG
*

Huomenna onkin jännä paikka edessä - toivon vain että kaikki menisi hyvin. Jos ei mene, niin saattaa tulla pidempi blogi-hiljaisuus ja aika apea joulu :( Mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta / Tomorrow's an exciting day - all I can say is, I hope everyhting would go as planned. If it doesn't, I'll have a silent pause in posting and quite a miserable christmas :( But I'll hope for the best and dread for the worst.


* IsaDoran ja Maybellinen TUOTTEET ON SPONSSATTUJA, MUTTA MIELIPITEET NIISTÄ OVAT OMIANI*
*THE PRODUCTS of IsaDora and Maybelline ARE SPONSORED, YET THE OPINIONS OF 'EM ARE ALL MINE*

1 kommentti:

  1. Kiva että voit jo paremmin!

    Minullakin on vihreät silmät, ja kyllähän se vain niin on, että violetti luomiväri saa ne ihan eri lailla loistamaan kuin vihreä. :)

    En ole vielä itse ehtinyt kokeilemaan noita IsaDoran paletteja, mutta mielenkiinnolla odotan! Oli kiva nähdä jo sun meikkailuja niillä! :)

    VastaaPoista