keskiviikko 16. marraskuuta 2011

O-PI-have!

:)

Ihanuudet kotiutuivat eilen / my lil' lovelies arrived yesterday!Desingner... de Better! + Excuse moi!
*huokaus* / *sigh*

*

Kokeilin muuten ensimmäistä kertaa tilata jotain pretty.fi:stä, ja tarjousharakka kun olen niin tilasin kaksi La Femmen mini-luomiväripalettia (paletit 2 ja 3, joista 3 tulee tällä viikolla vähän jälkijunassa) ja wet'n'wildin neljä huultenrajauskynää. Ja täytyy kyllä sanoa että luomivärien hintaan nähden (tarjouksessa jotain 3,50e?)  laatu todella yllätti! / I made my first order to pretty.fi^ last week, and since I'm such an offer-junkie I ordered two La Femme's mini-eyeshadow-palettes (palettes 2 and 3, which of 3 cames as a post-delivery) and four wet'n'wild's lip pencils. And I gotta say that I was pleasantly surprised 'bout the eyeshadows quality ( considering that they were around 3,50e in sale)


Mukana tulleella apliikaattorilla ei tee kyllä YHTÄÄN MITÄÄN / The aplicator that came along is TOTALLY USELESS!

Näitä värejä kokeilin tänään - tummaa sinivihreää koko luomelle ja ruohonvihertävää ulkonurkkaan sekä vaaleansinistä kulmaluulle / today I tried these colors on - the dark greenish blue on the whole lid and the grass green on outer corner. Plus the pale blue on the browbone.


Alla käytin BeYun primeria ja hyvin on värit kestäneet koko päivän - ilman primeria värit eivät ole läheskään niin syvät ja monivivahteiset! / I used the BeYu's primer before adding the eyeshadow, and the colors haven't "disappeared" nowhere during the day! Without the primer the colors are a lot lighter.

*

wet'n'wildin huulikynissä on toisessa päässä "kynä" ja toisesta päästä tulee piparmintun tuoksuista, kirkasta voidetta jonka pitäis varmaan pullistaa huulia - täytynee testata. Kynät oli jotain 1,50e kpl / in wet'n'wild's lip pencils there's a "pen" on the other head and a dispenser on the other head - it gives a clear, peppermint-oudeured balm that (I suppose) should plump up the lips - we'll, I just have to se it to believe it ;) BTW, the lip pencils cost 'bout 1,50e each!

wet'n'wild beautybenefits DualEffects lip pencils, L-R: : 21255 Blossom / Floraison, 21252 Raisin / Raisin, 21253 Mocha / Moka, 21254 Russet / Reinette


*


Mutta nyt alkaa olla jo sen verran väsy ja nälkä että syvällisemmät pohdinnat saa jäädä - ÖITÄ! / But now I'll haed for a snack and SLEEP! Nighty night lovelies xoxo

*

EDIT LA / SAT. 19.11.11:
Eilen sain postia pretty.fi:stä ja luulin että siinähän se toinekin, puna-sävyinen luomiväripalettini tuli! Not. Tuli meinaan tuo sama (2) sinivihreä-sävyinen kuin aiemminkin. Tästä tietysti reklaa takas että mites nyt tehdään - vastaus oli saat mahd. pian puuttuvan paletin ja tätä minkä nyt sait ei tarvitse palauttaa. Tätä mä sanoisin toimivaks asiakaspalveluks! / Yesterday I had a delievry from pretty.fi - I though that it would contain the late delivery of my eyeshadow-palette in red tones. Well, it didn't. It was the same blue/green-palette I already got earlier. After giving some feedback, I was told that I can keep this palette for free and that I'll get my red-tones palette ASAP. This is the kinda customer-service I wish I would get everywhere! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti