maanantai 17. kesäkuuta 2019

Reboot

Hei taas pitkästä aikaa :)

Kirjoitan blogiini nykyään hyyyvin harvoin, mutta blogin lopettamisen sijaan ajattelin aloittaa ihan puhtaalta pöydältä. En oikein osaa mieltää enää kirjoittavani kynsiblogia, joten jatkossa kirjoittelen varmaan kaikenlaisista asioista - mielenterveyteen liittyviä ja kynsijuttuja tulee ainakin jatkossa, mutta muuten en lupaa vielä mitään.

En haluan että blogin kirjoittamisesta tulisi suorituspaineita, joten en myöskään kategorisoi sitä vielä mihinkään lokeroon (sen tiedän että jatkossa kiroitan englanniksi, ihan vain kielitaitoa ylläpitääkseni) :) Eve's Temptations jää siis vielä olemaan, koska varmasti linkitän vanhoja juttuja uusiinkin teksteihin. Melkoinen tunneside on toinen syy :3


~Mitä sitten on tapahtunut lokakuun 2018 (!!!) jälkeen? Ainakin talvi, joulu ja tyttären vaikea eskari-vuosi. Mieliala onkin viimeisenä mainitusta syystä ollut välillä tosi pohjalla - sitä kun on vaikea käsittää että on äitinä juuri niin hyvä kuin on (ihan kuten bloggaajana, kynsiharrastajana, ystävänä, vaimona, työntekijänä, sisarena, kummina, tyttärenä - u name it!) Vaadin itseltäni hurjasti ja olen säälimätön itseäni kohtaan jos en yllä omiin tavoitteisiini (puhumattakaan siitä että vertailen itseäni jatkuvasti muihin, vaikkei pitäisi) Olen tehnyt paljon töitä itsetunnon, sisäisen puheen ym. kanssa, mutta paljon on vielä työtä jäljellä. Sen ainakin huomaan että on taas ihanaa kirjoittaa ajatuksiaan tänne, vaikka tämä viimeiseksi postaukseksi tähän blogiin jääkin :')


JOTEN. Jos tiemme erkanee tässä kohtaa niin KIITOS että olit lukijani - ei väliä kuinka pitkään kerkesit olla :3 Jos haluat jatkaa matkaa kanssani eteenpäin, tervetuloa mukaan! Uusi blogini tulee löytymään osoitteesta Somewhat undefined
 Tänään (tai tällä viikolla, en tiedä tai osaa sanoa??) ei vielä uuteen osoitteeseen tule tekstiä, mutta on tulossa kyllä jossain vaiheessa :)

Tack och adjö <3~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti